2777
2789
عنوان

ینی چ غلطیی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 31 پست
قیمتش چنده الان؟

۱۲

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر‌چیزی که ازش لذتتت میبریو بخر و به حرف بقیه اهمیت نده 💛💛💛  تو قراره استفاده کنی ازش پس خود ...

ایفون داری؟منطقیش اینه پسش بدم نه؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
نه نزار تو دلت بمونه بزار هرکی هرچی میخاد بگه منم خیلی ایفون دوس داشتم وقتی خریدم همه بهم گفتن ضرر ...

دس دوم گرفته بودی؟

مهم دل خودته چرا اينقد به حرف اطرافيان اهميت ميدي

خستم کردن

امروز یع تعمیرگار گف ممکنه تاچش عوض شدع باشع

دونفر گفتن نه عوض نشدع

اوففف

دس دوم گرفته بودی؟

اره

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
اره

پس خوب کار کرده ک دوساله داری

پس خوب کار کرده ک دوساله داری

ارع 

خودمم خیلی دوسش دارم رعایتش میکنم 

تازه خیلیم باکلاسه نفروشیا😌❤️

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
ارع  خودمم خیلی دوسش دارم رعایتش میکنم  تازه خیلیم باکلاسه نفروشیا😌❤️

جدی؟نمیدونم☹

باید ایفون باز باشی ک لذت ببری  ببین طرف ماشین چینی  ملیاردی میخره ولی وقتی ی ماشین اص ...

اخه مادیات چیه ک به خاطرش آدم سر پایین هم باشه 😐😐

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اخه مادیات چیه ک به خاطرش آدم سر پایین هم باشه 😐😐

مثال بود.  والا منظورم برند  

اون اگه دثربینش پنج باشه مقابل ی دوربین دوازده یکی چون همه چیش واقعی 

وگرنه ماذیات چیزی نیس هر کسی ب هر اندازه ک داره ولی باید لذت ببزه چ کم چ زیاد

حتی لایق تنفر هم نیستی اشغال دروغگو 
مثال بود.  والا منظورم برند   اون اگه دثربینش پنج باشه مقابل ی دوربین دوازده یکی چون همه ...

این درسته  هر چقدر بیشتر پول بدی امکانات بیشتری میگیری ولی این امکانات فقط برای خود ادمه نه اینکه آدم با اون بخواد خودش و اصیل نشون بده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
این درسته  هر چقدر بیشتر پول بدی امکانات بیشتری میگیری ولی این امکانات فقط برای خود ادمه نه این ...

منظورم این ک خودش لذت ببزه چون گفت پشسمونم گفتم پشمون نباض ارززشش داره منظورم این بود من کلا عذز میخوام 

حتی لایق تنفر هم نیستی اشغال دروغگو