2777
2789
عنوان

زنگ و پیام 😒😒

920 بازدید | 26 پست

بچه ها نامزدم خیلی کم بهم زنگ میزنه. در حد روزی یه بار. یا اصلا. پیام هم فقط آخر شبا... وقتی کنارشم محبتش زیاده و مشکلی نداریم... ولی وقتی پیشش نیستم اصلا سراغمو نمیگیره😥😥😥. چن بارم بهش گفتم. بازم بهونه های الکی. میگه سرم شلوغه و این چیزا. ولی میبینم تو طول روز استوری های الکی میزاره. میتونه احوال منم بپرسه همون موقع ک این استوری الکیا میزاره.. منم جدیدا دیگ اصلا زنگ نمیزنم. پیام هم نمیدم 

شما اينكار رو نكنيد

ممكنه ايشون خيلي خوششون از ارتباط برقرار كردن توي فضاي مجازي نياد

اگر عمیق تر فکر کنید یه نقطه قوته!

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اينكار رو نكنيد ممكنه ايشون خيلي خوششون از ارتباط برقرار كردن توي فضاي مجازي نياد اگر عمیق تر ...

چرا نقطه قوت؟ چرا همش من باید بهش زنگ بزنم؟ حتی اگ بگم دارم میرم مسافرت. زنگ نمیزنه بگه رسیدی. نگران نمیشه اخه 

اکثرا همینن مردا بر خلاف شما زنا روحیات اینکارو ندارن🤷‍♂️

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             

😂فک کنم همه نامزدا اینجوری ان

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
چن وقته نامزدین؟ همش تو زنگ میزنی؟ اون زنگ نمیزنه؟ 

۲ سال دوست بودیم تازه نامزد کردیم تو دوستی ام همینطور بود و هست دوستم داره ها اما نمیدونم چرا زنگ نمیزنه اما پیام بم میده چند وقت نبینه نمیگه دلم برات تنگ شده آره منم بیشتر خودم زنگ میزنم دیگه چطور بشه ببینه از صبح تا بعد از ظهر آنلاین شدم زنگ بزنه بگه چرا آنلاین نشدی همین

چرا نقطه قوت؟ چرا همش من باید بهش زنگ بزنم؟ حتی اگ بگم دارم میرم مسافرت. زنگ نمیزنه بگه رسیدی. نگران ...

اگه تو حضوري خوبه كه مشكلي نيست

هم دیگه رو هم دوست دارید

خداروشکر دیگه

این موضوع رو با خودشون مطرح کنید یا کلا بیخیال

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...