2777
2789
عنوان

شوهری که پولدارو خونه دار و

128 بازدید | 11 پست

همه چی داره ولی نمیدونی چی میکنه و امکان خیانتش بالاست انتخابتونه... یا کسی که ادم درستیه از هر نظر ولی از روی بدشانسی بیکارشده و قراره با تلاش زندگیشوو بسازه وای خونه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن یجورایی دومیه ولی روحم خسته شده از اینک ازکارش بدشانسی اورده

خدا خودش همه چیو درست میکنه مطمئنم فقط باید بهش ایمان داشتهدباشی همه توی یه سری مراحل سختی دارن

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

شوهر من دومیه ولی حالم خرابه از اینک پول نداریم و ازکار بدشانسی اوردیم

توکل کن به خدا 

روزی هر کسی مشخصه در نزد خدا 

سوره ذاریات رو بخون 

سوره واقعه هم در شب 

خداوند در امر روزیتون فرج و گشایش حاصل میکنه 

من ازشون معجزه دیدم 

باور داشته باش که فقط خداست که بهتون روزی میده و بس 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

خدا خودش همه چیو درست میکنه مطمئنم فقط باید بهش ایمان داشتهدباشی همه توی یه سری مراحل سختی دارن

مرسی ک قوت قلب میدی عزیزم... نمیخام پز بدم یا تعریف کنم نمیگم اخلاقش همه چی تمامه ها نه ولی ماشالله اهل نگاه هرز ب کسی یا اخلاق تند و بدی نیس خیلیم پشتکارداره... ی ماشین شریکی با خانوادش خریدن ک این کار کنه خدا نخاست و کلا اون کارع کنسل شد حالا حرص میخورم ک چرااون کنسل شده و الان باید دنبال کار بگردیم تمام غصم شذه این

مرسی ک قوت قلب میدی عزیزم... نمیخام پز بدم یا تعریف کنم نمیگم اخلاقش همه چی تمامه ها نه ولی ماشالله ...

خداروشکر عزیزدلم خدا دوستت داشته همچین ادم خوبی بهت داده بعضیا حسرت همچین ادمیو میخورن حاضرن توچادرباشن ولی همسرشون ادم خوبی باشه پول هم ایشالله میاد شماهم اگه میتونید کمک همسرتون‌کنید باهم دوتایی زندکی رو بچرخونید کارهم اگه عشق باشه خودش میاد مطمئنم 

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

خداروشکر عزیزدلم خدا دوستت داشته همچین ادم خوبی بهت داده بعضیا حسرت همچین ادمیو میخورن حاضرن توچادرب ...

عزیزمی ممنون... اره تمام تلاشمو میکنم ک خدا کمکمون کنه این بحران و ردکنیم