2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نشی 

فقط چون تو امضات نوشتی صلوات مهمونم کنید گفتم آدم معتقد و مذهبی هستی.

تو سوره مائده آیه ۵ 

و نسا آیه ۲۳ یا ۲۵ دقیق نمیدونم کدومش 

نوشته دوس دختر و دوس پسر داشتن حرامه 

و حتی انسانیکه پاکدامن هست حق ازدواج با کسیکه اهل دوستی با کسی بوده رو نداره.

گفتم حکم قرآنیشو برات بگم.

تو هم میخوای خانوم دکتر شی بهتره که تمرکزت رو بزاری رو درست فقط

داره  ولی من نمیتونم چند بار این کارو کروم ولی نمیتونم بش بگم کیممم 🥺

منم اولین بار حسمو ب کراشم نشون دادم الان ۴ ساله باهمیم .. امیدوارم اگر به صلاحته بشه ❣️

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه

تو میتونی... سعی کن...

سعی کن فقط خودتو بهش نشون بدی، برتری هاتو نسبت به دیگران بطور غیر مستقیم بهش نشون بدی ...

ولی طوری رفتار نکن که طرف فکر کنه بهش احتیاج داری ، چون اینجوری جذابیت از بین میره.

مرد دوست داره برای رسیدن به دختر مورد علاقش بجنگه. اینجوری تا آخر عمرش عاشق میمونه.

ولی اگه بخواد راحت کسیو بدست بیاره از این لذت محروم شده، و در خودش احساس کمبود کنه... بنابراین بعد از ازدواج ممکنه بخواد برای بدست آوردن کس دیگه ای بجنگه... همون چیزی که شما خانمها بهش میگید خیانت  .

از لحاظ مذهبی به امام رضا متوسل بشید و حرف دلتون بزنید.

از لحاظ مطالعه هم کتاب زنان زیرک هم بخونید

مرسی عزیزم وقت گذاشتین بله حرف شما کامل درسته 

خواهش عزیزم.

قطعا عقل سلیم و حق پذیری داری که به درستی صحبت پی بردی.

مطمئن باش اگر تقوا پیشه کنی و بخاطرِ خدا از حرامش بگذری  به خواسته ت نزدیکترم میشی جوریکه حتی فکرشم نمیکردی 

خدا خودش وعده داده تو قرآن آیه ۲ و ۳ سوره طلاق .گفته هرکس خدا ترس و پرهیزکار بشه راه خروج از تمام مشکلات رو بهش نشون میدم و از جایی که گمان نداره بهش روزی میدم روزی هم فقط پول نیست 

منظور هرچیزی هست که تو بخاطرش خدا رو صدا زدی.

ان شاءالله که بحق ماه محرم خبر دکتر شدنتو بشنوم خانوم دکتر

خواهش عزیزم. قطعا عقل سلیم و حق پذیری داری که به درستی صحبت پی بردی. مطمئن باش اگر تقوا پیشه کنی و ...

مرسی عزیزم فداتون بشم من خیلی لطف کردین 🥺❤️

خیلی کمک کردین مرسیییییییییییی😍🙏

مرسی عزیزم فداتون بشم من خیلی لطف کردین 🥺❤️ خیلی کمک کردین مرسیییییییییییی😍🙏

خواهش عزیزم.

شاید خیلی وسوسه شی ووسوسه ت کنن که ای بابا همه همینجورین 

و همه اینجوری ازدواج کردن 

ولی اگر ز ندگی مدافعین حرم و شهدا رو بخونی و آدمای خوددارِ دیگه 

میبینی که کاملا بر این اصل معتقد بودن.و تو اون دنیا نمیتونیم همچین توجیهی رو برا خدا بیاریم وگرنه میگه خب پس برو عملتو از همون همه بگیر. حتی غیبتی که نقل و نبات محافلِ ما هست تو سوره حجرات خیلی دقیق نوشته شده که چه گناه بزرگ و زشتیه. پس بدون حسابرسی خدا با ما آدما خیلی فرق داره. دینتو از خدا بگیر نه از آدما که هزاران فرقه متفاوتن.

یچیزی هم بهت بگم اگر قرار باشه واسه جلبِ توجه کسی بجنگی، گورِ بابای توجهش.

یه پیشنهاد هم بهت بدم 

اگر میتونی واسه رسیدن به خواسته هات نماز شب بخون مثلا چهل شب 

اگر شرایط نداری ساعت ۳ شب بخونی 

ساعت یازده شب بخون.

اگر نمیتونی یازده رکعتشو بخونی فقط یک رکعتشو بخون.

من برا قبولی دانشگام نماز شب نذر کرده بودم و واقعا برام معجزه شد.خیلی بیشتر از اون چیزی که خونده بودم نتیجه گرفتم😍