2777
2789

دخترمن ۷ ماهشه. تا الان فقط فرنی و حریره بادوم میدادم‌بهش ولی چند روزی شکمش سفت شده  . میخام بهش سوپ بدم چجوری درست کنم چی بریزم 

.                                              

من برای دخترم یه تیکه مرغ,هویج,سیب زمینی و نخود فرنگی میریختم .اخرش که پخت بهش نمک و کره اضافه میکردم.بعدش شما میتونی هر سری یه سبزیجات دیگه اضافه کنی مثل کلم بروکلی.من گاهی عدس هم میزدم

اگه اینستا داری یه پیج معرفی کنم برا غذای کودکا

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://instagram.com/arsam98732?utm_medium=copy_link

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دارم عزیزم معرفی کن

برات فرستادم عزیزم ..منم تازه پیداش کردم خیلی خوبه 

من برای دخترم یه تیکه مرغ,هویج,سیب زمینی و نخود فرنگی میریختم .اخرش که پخت بهش نمک و کره اضافه میکرد ...

زیر یک سال نباید نمک بخوره. این سوپ برای ۷ماهه خیلی سنگینه! 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
دارم عزیزم معرفی کن

برو مرکز بهداشت بهت بگن. بمن به کتاب داد کامل نوشته چی بخوره. دوهفته اول ماه ۷باید حریره بادام و فرنی میخورد. غز هفته سوم بجز اینا باید سوپ سبک بدی 

برو مرکز بهداشت بهت بگن. بمن به کتاب داد کامل نوشته چی بخوره. دوهفته اول ماه ۷باید حریره بادام و فرن ...

فرنی و حریره چون آرد برنج دارن شکمش سفت کرده امروز اصلا موفوع نکرده نگرانم 😥

.                                              
فرنی و حریره چون آرد برنج دارن شکمش سفت کرده امروز اصلا موفوع نکرده نگرانم 😥

بهش سوپ بده برنج و گوشت و هویج و کره گیاهی.

کره شکمش رو نرم میکنه. 

بعد هر سه روز یبار یه نوع سبزی اصافه کن. 

بچه من کلا ۳_۴روز یبار مدفوع میکنه طبیعیه نگران نباش