2777
2789

واي منم خيلي دوست دارم پاكسازي ولي از اون مرحله تخليه سرسياه ميترسم. خيلي درد داره رو بيني☹️

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي منم خيلي دوست دارم پاكسازي ولي از اون مرحله تخليه سرسياه ميترسم. خيلي درد داره رو بيني☹️

من نرفتم میخوام از این ب بعد ب پوستم برسم جون نگه دارمش 

واقعا درد داره؟؟؟ 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

دکتر

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

ببین من یه جا تو کرج می شناسم که آموزش دوره های پاکسازی پوست و فیشیال برگزار می کنه دیگه تو کرج و فردیس بهترین و مدرک خیلی معتبر می ده و مدرک فنی و حرفه ای هم می ده دوستم کلاس می رفت راضی بود خیلی اسمش مجتمع فنی تهران نمایندگی استان البرز اینا احتمالا خودشون هم معرفی می کنن برای این کار شماره اشون روبهت می دم یا خودت گوگل کن
026-34127