2777
2789

دوست پسر منم نزدیک دوماه رفته 

حرفی میزد

سریع دماغشو‌میسوزوندم   

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو گفتم خیلی خوشحال شد گفت خوشحالم که تورو دارم ولی بازم ناراحته🥺

عزییییزم بعد مثبتشووو ببیییین بعدا انقد واستون خاطره بشه این رووزااااا 😍ماهم داشتیم اولش سخته ولی یکم ک بگذره خاطره های خیلی شیرینی میشن

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
مرسی واسه حرفهای قشنگت

عزیزمی نگران نباش اولش فقط سخته 

بعدش انقد بخندین😁😍❤

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..