2777
2789
دو هفته س سرفه میکنه. دیروز دکتر بالاخره دارو داد. ولی اصلا دارو نمی خوره.همش رو بالا میاره.گلوش بدجور افتضاحه و خلط داره. تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید
دارو رو ببر داروخانه ببین طعم دیگه ای ازش دارن یا نه بعضی داروها طعم های مختلف داره مثلا توت فرنگی موزی پرتقالی
شاید طعم دیگه ای که دوست داشته باشه

یه تکنیک هم هست که دارو بریزی دهنش بعد بلافاصله فوت کنی توی صورتش حواسش پرت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قطره چکون هم میتونی بریزی ته حلقش
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
مداد رنگی جون بعضی از بچه ها به نظر من کلا با دارو مشکل دارن
دختر منم همش همه ی روش ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد یعنی به زور !!!

حالا که یه کم بزرگتر شده یه سال و 4 ماهشه
یه کم بیشتر میفهمه بهش میگم بخور در فریزرو برات باز می کنم یا میریم تو اتاقت همه ی اسباب بازی هارو میریزیم رو زمین باز ی کنیم؟!! کلی از این چیزا هر بار راضیش می کنم که بخوره
ولی با استامینوفن هم چنان مشکل داریم!!!

فقط میشه براش شیاف گذاشت اونم با هزار دردسر!
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
خوب یه لحظه دماغشو یه کوچولو بگیر تا قورتش بده

میدونم چی میگی دختر منم تو این جور موارد خیلی شیطون میشه!
مثلا الآنا از یکی دو ماه پیش خودش که داره تی وی می بینه شلوارشو در میاره! بعدشم پوشکشو! بعدم میاره تو آشپزخونه تحویلم میده و د فرار!!!!

یعنی درگیریما!!!
مانیتا جون چه دختر بلایی داری. خدا حفظ کنه. من پسر بزرگم خیلی خوب دارو میخوره. خودش میاد بهم میگه. ولی این وروجک پدرم رو در اورده دماغشم گرفتم فایده نداشت. از ته حلقشم میاره بیرون. درمونده شدم به خدا. داروهاشم زیاده یکی دوتا هم نیست. اوضاعش هم خرابه که بگم بی دارو خوب میشه .یه هفتس ختنه ش کردیم . لب به استامینوفنش نزد
الهیییییییی...

خدا حفظش کنه.

ایشالا زودی خوب بشه گلم