2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به روش نیارهرمردی سیگاربکشه هیچقوت ترک نمیکنه،منم همین اشتباه روکردم بهش گفتم که میدونم بلاخره اون موقع دوازچشم من میکشیدالان جلوروم میکشه وهمیشه عصبی میشم ودعوادارم باهاش هیچوقت ترک نمیکنه هزاربارتلاش کرده نشده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بقیه موادا به کنار برای ریش خیلی بده و ریش داغوون میشه مخصوصا توی شرایط کرونا  کاش یه کاری کنی ...

چیکارش کنم از بس گریه کردم حالم بده

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

ببین منم میکشیدم خودم باورم نمیشه یه تایمی خیلی خیلی بهم فشار میومد ، همسرم و پسرم میرفتن بیرون  از اون ور من میرفتم دکه سیگار میگرفتم ، اصلا پشیمون نیستم خیلی اذیت بودم خیلی ، همسرم درک درستی نداشت ، تنها بودم و و و بعدش انگشتام و صورتم لباسم بو میگرف میرفتم زیر دوش 

الان نمیکشم ولی شاید اونم توی مرحله سخت زندگی هست

چطور تا الان نفهمیدی؟ 

دسشویی داخل حیاطه میره اونحا یه بار دودی بود گفت عنبرنسا دود کردم دندونم درد میکرد

الان یک هفتس تو سوراخ دسشویی ته سیگار هس مطمئن شدم

بعدشم صب میره شب میاد😓

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
بقیه موادا به کنار برای ریش خیلی بده و ریش داغوون میشه مخصوصا توی شرایط کرونا  کاش یه کاری کنی ...

فک کردم نوشتی ریش(ریش و سبیل)😐

میخواستم بگم چه ربطی داره؟

دیدم نوشتی کرونا دوزاریم افتاد.

بنویس ریه اش؛ریش چیه؟😂

منم شوهرم همچین کاری کرد حتی مشروبش هم مخفی کرد به روش آوردم جلو خودم این کارو می کنه البته نمیشه مخفیش کرد خودشون از خداشونه دیگه راحت سیگارشون رو بکشن برای من مهم نیست به خاطر سلامتیخودش میگم نکشه ولی کو گوش شنوا