2777
2789

سلام من دوساله تو این شرکت  مشغول بکارم ی خانمی رو بیست روزه اوردن بعنوان بازاریاب هنوز هم کار خاصی نکرده فقط چند تا تماس تلفنی گرفته بعد الان که حقوق ها رو زدن برای اون دو برابر من زدن خیلی ناراحتم اخه چرا

🤷‍♀️

پارتی‌داره

یا کارش خوبه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از ضاحب کارتون بپرسین ماچمیدونیم شاید آشناس شاید کسی معرفشون بوده شاید چشمش گرفتنش........

بنظرت به صابکارم بگم ؟؟ یعنی کار من ک حسابداریه از کار اون ک بازاریابیه بی ارزش تره 

بنظرت به صابکارم بگم ؟؟ یعنی کار من ک حسابداریه از کار اون ک بازاریابیه بی ارزش تره 

بستگی به صابکارتون داره که با جنبه باشن یا نه بعضیا درکشو دارن وبا دلیل ومدارک حرف میزنن ولی بعضیاشون آدمو له میکنن خودتون برانداز کنین که یه موقع سبک نشین

چمیدونم والا بازاریاب تلفنی که دیگه کارع شاقی نیس هنوزم طرف بلد نیس چی بگه حتی 

عزیزم اونم سختی کار خودش داره به هر حال جلب نظر مشتری 

شرکت چی؟؟؟

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

بستگی به صابکارتون داره که با جنبه باشن یا نه بعضیا درکشو دارن وبا دلیل ومدارک حرف میزنن ولی بعضیاشو ...

عزیز این پست ت نخونده بودم 

نمیخواهم کار هیچ کس بی ارزش کنم ولی خداییش بازاریابی سخت تر خب لابد مشتری میگیره که داره بهش حقوق میده دیوانه که نیست!!!!!!

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼