2777
2789
میدونم عزیزم یکم سخته حرف زدنش   خوب بلدی  متوجه میشی   جاتون خالی عزیزم

قربونن عزیزم‌ایشالله همیشه زنده باشیدگلم😍😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه من باشمالی ازدواج کردم ازکرده ی خودمثل....پشیمونم خودشون خوبن ولی خانواده اش نه .منظورم کلی ...

چى بگم🙁

همه جا خوب و بد داره

من از اين لحاظ كه آدماى شادى هستن و سخت گير نيستن تو زندگى دوست شون دارم.

ميگم بلكه تو زندگى باهاشون، خودمم شبيه اونا شم 😅

چى بگم🙁 همه جا خوب و بد داره من از اين لحاظ كه آدماى شادى هستن و سخت گير نيستن تو زندگى دوست شون ...

من دخترشادی بودم ولی ازوقتی بااین خانواده وصلت کردم تامرزافسردگی رفتم ظاهرقضیه رودیدم بله روگفتم

سلام  و ضمن خسته نباشے  ب  عزیزان  این گروه واسه خرید و فروش جوجه مرغ و خروس و مرغ هاے زینتے   هر سفارشے تو گپ گذشته میشه  هر پستے تو این گپ میزارین  شماره تماس  وایدے تلگرام فروشنده و صحت  داشته خریدتون مطمئن  بشین  و هیچ گونه واریزے  نزنید   خرید  حضورے باشه  ب نفه شماست   مطمئن بشین طرف مقابل معتبر هست  

یانه  

ما فقط تو این گپ تبلیغات خرید  فروش مرغ جوجه انجام میدیم و سعے داریم کسب کار  شما رو رونق بدیم  

و مسولیت دیگرے نداریم

با تشکر تیم  گیلان جوجه

گیلان جوجه تازه تاسیس شد واسه خرید و فروش جوجه مرغ خروس اردڪ کسب کارت  روبساز  لینڪ گروه گیلان جوجه کلاچای

https://t.me/joinchat/65cwSQ2hRe1jODY8