2777
2789
عنوان

قند بارداری

151 بازدید | 10 پست

سلام خانما 

من هفته ۹ بارداری هستم 

آزمایش قندناشتا و دوساعت بعد از صبحانه دادم  

قند ناشتا ۱۰۳ بود دکتر گف بالاس و باید ی هفته رژیم بگیرم ودوباره ازمایش بدم 

میخواستم ببینم خیلی قندم بالاس یعنی ؟باید چند باشه😢و اینکه این ی هفته رژیم یعنی فقط شیرینی نخورم؟یا میوه و برنج هم نباید بخورم؟

هفته دیگ نوبت دکتر دارم

سلام

بله بالاست باید به ۹۲برسه حداقل

همه چی میتونی بخوری ولی کنترل شده

برنج ماکارونی نون  سیب زمینی کمتر بخور

انگور خربزه که قند دارن کمتر بخور 

صبحونه چای شیرین نخور در کل چیزای شیرینو قطع کن یا به حداقل برسون

اینجوری قندت میاد پایین

کدو داخل ماست رنده کن بخور خوبه اینم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودش نگفت چ رژیمی بگیری؟ باید زیر۹۲باشی ینی حداکثرش ۹۲

🥺🥺آخه فقط تو واتساپ ازمایشمو ک جوابشو تازه گرفتمفرستادم واسش 

هفته بعد نوبت دارم 

یعنی خطرناکه واس نی نی 😥تاالان نمیدونستم 

🥺🥺آخه فقط تو واتساپ ازمایشمو ک جوابشو تازه گرفتمفرستادم واسش  هفته بعد نوبت دارم  یعنی ...

نه نترس عزیزم کنترل کن  بستنی شکلات نوشابه اصلا نخور برنج و‌ماکارونی هم کم فکرکنم‌کنترل کنی زود درست میشه 

🥺🥺آخه فقط تو واتساپ ازمایشمو ک جوابشو تازه گرفتمفرستادم واسش  هفته بعد نوبت دارم  یعنی ...

ربطی به جنین نداره الان

اخرای بارداری بده که خدای نکرده بچه با قند بدنیا نیاد که اضافه وزن میگیره یا دیابت الان جای نگرانی نیست عزیزم

من قند ناشتام ۱۰۳بود دوهفته اینایی که بهت گفتمو رعایت کردم رسیده بود به ۹۳

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤