2777
2789
عنوان

دختر داییم ۱۳ سالشه کرونا گرفته

459 بازدید | 33 پست

زنداییمم کرونا داره حالش بده حالا مجبور شده بره پاتخت دختر ۱۳ سالش بیمارستان یکی باید از خودش مراقبت کنه

هیچ کسم ندارن یا اگ دارن مث مامان من بچه کوچیک داره

من ۱۹ سالمه تجربه ابم ندارم تا گفتم بمونم پا تختش زنداییم گف خیلی خوبه اگ بیای اگ بتونی

ب نظرتون اونجا اگ برم چ کارایی براش باید انجام بدم؟

کمک کردن ب دیگران و دوست دارم پس نگید ب سلامتیت فک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نیست 

جز اینکع براش غذا و اینا بزاری پشت در و حالشو چک کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چه اشکال داره خودت پروتکل ها رو رعایت کن ثوابم داره 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
عزیزم تو سنت زیاده خطرناکه ها بچه ها به احتمال زیاد خوب میشن ولی اگه میخوای کمک کنی باید دمنوش بهش ...

مرسی

اخه کسیو ندارن بره پاتختش دلم میسوزه زنداییم حالش بده قراره فقط یروز بمونم .پناه بر خدا ایشالا چیزیم نمیشه