سلام به همه دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم من بعد از دو سال درمان با آی یو آی توی مطب یک دکتر باردار شدم ولی توی شش ماهگی سقط شد سزارین شدم دکتر بهم گفت بعد ۶ ماه میتونی دوباره باردار بشی من از مهر پارسال تحت درمان یک دکتر نازایی رفتم مشکل تنبلی تخمدان دارم فقط متاسفانه تقریباً ۹ ماه دارو آمپول مصرف کردم ولی یا فولیکولم رشد نمیکنه یا چندین فولیکول همزمان رشد میکنند که خطر چندقلویی داره دکترم گفت خودت رو الکی علاف نکن و بیا یک دفعه آی وی اف کن ولی هزینه های مرکز خصوصی که دکتر میره زیاد واسم تصمیم گرفتم برم مرکز دولتی اونم از شانس من ماه پیش که رفتم به خاطر کرونا تشکیل پرونده نمیدن دکتر مم فعلا مریض وارد سیکل نمیکنه گفتم برم پیشه یک دکتر دیگه که این مرکز دولتی هم میره فعلا دارو بگیرم تا ببینم چی میشه و الان همینجور موندم که کلا به خاطر کرونا بیخیال شم یا برم پیش دکتر خودم و بگم مثل قبل دارو بده یا برم پیش دکتر جدید مشورت کنم که اصلاً واقعاً باید آی وی اف کنم یا نه یا برم پیش همون دکتر اولی که تو مطب آی یو آی میکرد (مشکلم با این دکتر اینه ک هم سخت نوبت میده هم آقاس هم بارداری قبلی درست ساپورتم نکرد بعدش و مجبور شدم دکترمو عوض کنم)
درضمن اینم بگم دکتر الانم مسیرش خیلی خوبه پیاده ۱۰ دقیقه راهه ولی بقیه این دکترا دورترن ک باید یا با اتوبوس برم ک کروناس یا اسنپ بگیرم ک رفت و آمدم زیاده هزینه اضافیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.