2777
2789
عنوان

بيماري قارچ سياه

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 72 پست
چرا الکی جو رو ناجور تر از این میکنید  گفتن قابل درمانه و مسری نیست و اکثرا دیابتیا میگیرن&nbs ...

جوری که شما گفتی من دیابتی از ترس دارم گریه میکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مامان من دیابت داره  ای خداااا قلبم داره درد می‌کنه    

عزيزدلم اين بيماري براي كسايي هست كه كرونا گرفتن و تو بيمارستان با بستري شدن طولاني درگير اين عفونت ميشن 

نگران نباش فقط رعايت كنيد همين و همين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزدلم اين بيماري براي كسايي هست كه كرونا گرفتن و تو بيمارستان با بستري شدن طولاني درگير اين عفونت ميشن 

نگران نباش فقط رعايت كنيد همين و همين

عزيزدلم اين بيماري براي كسايي هست كه كرونا گرفتن و تو بيمارستان با بستري شدن طولاني درگير اين عفونت ...

وای دو روز گلو درد دارم و ابریزش بینی دکتر گفت سرماخوردگی هست 

ولی واقعا جوری دوستمون گفت ترسیدم واقعا سخته 

من هیچ جا نمیرم فقط میرم مطب دکتر اونم مجبور بودم 

میگم نمیدونید وقتی میگندچشم رو تخیله میکنن یعنی چی یعنی کل چشم رو در میارن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چرا الکی جو رو ناجور تر از این میکنید  گفتن قابل درمانه و مسری نیست و اکثرا دیابتیا میگیرن&nbs ...

ی چیزی بگم بخدا من کادر درمانم تو بیمارستان انقد استرس ندارم که اینجا میام میگیرم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
وای دو روز گلو درد دارم و ابریزش بینی دکتر گفت سرماخوردگی هست  ولی واقعا جوری دوستمون گفت ترسی ...

استرس نداشته باش اين عفونت بيمارستانيه 

شما كه خونه اي خداروشكر

يه چيزي كه ميتونم بگم و براي درمانت موثره سعي كن هر داروي گياهي يا غذا با طبع گرم بخوري چون ماهيت ويروس چربيه و گرمي باعث از بين رفتنش ميشه مثل زنجفيل ادمهايي كه طبع بدنشون سرده علايم شديدتري دارن تو كرونا و مايعات هم زياد بخور كه از بدنت شسته شه بره و از همه مهمتر استرس بي استرس

دستتو بزار تو دست خدا كه مراقب همه ي ماست

استرس نداشته باش اين عفونت بيمارستانيه  شما كه خونه اي خداروشكر يه چيزي كه ميتونم بگم و براي ...

بخدا اینقدر زنجبیل و دارچین میخورم که نگو 

به شوهرم گفتم قرص سرماخوردگی بگیره بیاره بخورم ببینم بهتر میشم 

چون من رفتم حمام بعد شب موقع خواب یه کمی موهام خبس بود خوابیدم جلو پنکه دیدم لرزم گرفت خاموشش کردم صبح که پاشدم دیدم ابذیزش بینی دارم 

بخدا اینقدر زنجبیل و دارچین میخورم که نگو  به شوهرم گفتم قرص سرماخوردگی بگیره بیاره بخورم ببین ...

حتما سرماخوري 

كرونا هم زير مجموعه ي سرماخوردگيه ولي بچه ي ناخلف اين گروه حساب ميشه از طرفي سرماخوردگي با همه ي سادگيش مادر بيماريهاس 

خشكي گلو و بيني هم داري؟

ی چیزی بگم بخدا من کادر درمانم تو بیمارستان انقد استرس ندارم که اینجا میام میگیرم

دمت گرم 

بخدا من روبروی خواهرم بودم براش سرم وصل کردم ماسکم نداشتیم جفتمون چون دکتر بردیم  گفت چیزی نیست و اینا و همینطور ب دختر خاله م ک اونم فکر میکردیم فشارش افتاده بعد متوجه شدیم هر دوشون کرونا دارن و نزدیک ۶۰ درصد ریه شون درگیره ولی الان یه هفته داره میشه من نگرفتم توهمشو میزنما ولی نگرفتم 

فقط بخاطر استرسی ک ب خودم وارد کردم تنگی نفس دارم ک بخاطر آسمم هستش با استرس بیشتر میشه 

البته نمیگم عادی انگاری بشه ولی بابا با استرسی ک میدیم ب خودمون بدتر میشه 

دمت گرم  بخدا من روبروی خواهرم بودم براش سرم وصل کردم ماسکم نداشتیم جفتمون چون دکتر بردیم &nbs ...

اینجا بخدا روحیه آدمو خراب میکنن بدون آگاهی فقط استرس میدن 

من مجبورم برم سرکار اونم ی محیط آلوده ولی رعایت میکنم خداروشکر از اول کرونا نگرفتم نمیگم قرار نیس بگیرم فقط کاری که از دست من میاد اینه که رعایت کنم ماسک بزنم بقیه ش دیگه توکل بخدا

مامان دوتا دخمل ناز 😍

منم دیابتی ام به خدا انقد حالم بد میشه

انگار دیابتی ها ادم نیستن هر دفعه ترس میندازن به جونشون

مث اون اوایل که میگفتن نگران نباشید پیرا میمیرن الان میگن نگران نباشید دیابتیا میگیرن😏

قارچ سیاه مسری نیست.وقتی ایمنی بدن پایین میاد.قارچ سیاه وارد بدن میشه.وعوارضش باسیاه شدن قسمتی از پوست صورت وبینی نشون میده.واگر دیر بفهمن ودرمان نشه مرگ ایجاد می کنه یا کوری ویاقطع عضوی ازصورت مثل فک یا بینی.قارچ سیاه در بیماران کرونا به دلیل مصرف زیاد کورتون وامپول دگزا ایجاد میشه.قارچ سیاه ازقبل بوده.بیماری جدیدی نیست.در بیماران سرطانی ویا دیابتی قبلا ممکن بوده بگیرن.فقط مراقب باشید.وایمنی بدنتون ببرید بالا.استرس بدترین سم برای بدن