2777
2789
عنوان

میکروب هلیکوباکترپیلوری

186 بازدید | 8 پست

سلام رفقا ی مدتی هست درگیر این میکروب لعنتی هستم هم مری هم زخم عثنی عشر گرفتم آندو هم دادم معده ام دارای التهاب هست، چیکارکنم دارو هم خوردم خوب نشدم، خسته شدم کسی هست داشته الان خوب شده راهنماییم کنید دعاتون می کنم

😟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طب سنتی رو هم امتحان کن.معلومه باکتریها به آنتی بیوتیک مقاوم شدن و دیگه جواب نمیدن.با طب سنتی هم بهتون گیاهی میدن که معدتون رو تقویت کنه چون بخاطر انتی بیوتیک ضعیف و داغون شده هم یکسری گیاهان ضدباکتری میدن

منم دارم دو‌ دوره  دارو گرفتم ولی خوب نشدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من داشتم همین باکتری اچ پیلوری قرص مصرف کردم خوب شد معدم اون موقعه سوزش داشت بدجور 

واقعا، میشه بگیر چ دارویی استفاده کردید و چقدر طول کشید خوب شدی

تو موارد مقاوم یه رژیم دارویی متفاوت استفاده میشه، بالاخره جواب میده نگران نباش

سراغ درمان های طب سنتی و اینا نرو فقط، هلیکوباکتر اگه درمان اصولی نشه میتونه طی چند سال سرطان معده ایجاد کنه

اما اگه درمانت رو ادامه بدی انشالله برطرف میشه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد