2777
2789
عنوان

یه سوال درباره بی بی چک

115 بازدید | 12 پست

خانوما من امروز عصر بی بی چک زدم منفی شد بعدش رفتم سروقت کارام ، بعد کلی که یهو دوباره چشمم بهش افتاد دیدم مثبته، به نظرتون چون زمان زیادی گذشته بود قابل اعتماده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هاله داره بعد مدت زمانی افتاده منفیه و فاقد اعتار بهش میگن دوباره امتخان کن ولی اگه ۲ تا خطش پررنگه  مبارکه مثبته

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

دختر عموم یه بار بی بی چک زد منفی شد بعد ۴ روز دوباره بی بی زد مثبت شد احتمالا مال شمام مثبت بوده ولی چون زود زدی منفی شده اولش

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
دختر عموم یه بار بی بی چک زد منفی شد بعد ۴ روز دوباره بی بی زد مثبت شد احتمالا مال شمام مثبت بوده ول ...

نمیدونم حالم هم خوب نیست چند وقته دیگه نمیدونم چکار کنم، اول فکر کردیم کرونا گرفتم ولی الان حدودا ۳ هفتس من حالم بده، فردا صبح میرم آزمایش خون میدم دیگه ببینم چیه دقیقا

نمیدونم حالم هم خوب نیست چند وقته دیگه نمیدونم چکار کنم، اول فکر کردیم کرونا گرفتم ولی الان حدودا ۳ ...

ایشالا هرچی دلت میخواد همون بشه عزیزم

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️