2777
2789
عنوان

پارتنرم میگه دلسرد شدم

235 بازدید | 34 پست

پارتنرم بهم گفت سلام عزیزم حالت چطوره

ببین من همیشه بهت گفتم گفتم من همون علاقه ای که به تو پیدا کردم اون علاقه رو همیشه نسبت بهت دارم هیچوقت از علاقم نسبت بهت کم نمیشه هیجویت از عشقم نسبت به تو کم نمیشه همیشه از لحاظ قلبی از لحاظ ذهنی از لحاظ روحی برای من همونی که هستی

بعد گفت نکته دوم اینه که ما توی خیلی از مسائل شاید به لحاظ تفاوت سنیمون یا تفاوت های دیگه خیلی از افکار و سلایقمون باهم متفاوته از این حیث که تو دچار یک هیجان آنی میشی وهمینطور بدون اینکه روی حرفی تمرکز کنی کمکاشت کنی خلاصه همینطور مسرانه یعنی تهمت به ادم وارد میکنی که همون قضیه خانم دانشگاه خودت نگاه کن تو اون روزا چقدر منو بر باد پیام گرفتی که اره برای من ثابت شده اره تو فلان شدی اره این خانم اینجوریه پس تو میخواستی باهاش ازدواج کنی اصلا یه حرفایی میزنی که برای من این حرفا واقعا چندش آوره من یعنی انقدر ادم ذلیل و ضعیفیم که بیام تو دانشگاه به یه ادم دریپیتی مزخرف اینجوری بیام پیشنهاد بدم پیام بدم ولی تو منو گرفتی به باد ناسزا که بله برای من ثابت شده اصلا ولی برای من مهم نبوده و نیست که کسی چی میخواد بگه چی میخواد نگه بذار اصلا همه همین حرفو بزنن اصلا برای من مفهومی نداره هی میگفتی بهم از نظر من قضیه تمومه تو خیال کردی برای من اهمیت داره اخه این موضوع گفتنش که کی چی گفته من فکرمو مگه درگیر چیزای مزخرف میکنم مثلا خب قطعا نمیکنم بلاشک نمیکنم

یا مثلا شما دیروز به من برمیگردی میگی که من باید آبرو تورو توی دانشگاه ببرم گرچه آبروت رفته اخه این حرف ادم به ادم بزنه تو انتظار داری ایدت حرفت الفاظت این باشه بعد من بااین رابطه ارامش بگیرم

من بهت گفتم که در رابطه دنبال ارامش میگردم میخوام اروم باشم اگه قرار باشه تو منو هی رگبارم کنی هی هرروز یه مطلب بهم ببندی هی من از خودم دفاع کنم این نشد زندگی و نشد رابطه و نشد ارتباط یعنی من همه حرفات یه طرف تو دوسه بار گفتی بهم هرزه ای ادم فلانی هستی ایناام یه طرف

دیروز به من میگی من باید آبروتو توی دانشگاه ببرم نگاه کن همیشه میگه کسی میخوای بشناسی توی عصبانیت بشناسش دقیقا حرفی که تو عصبانیت میزنه اون حرف دلشه بعد میگی تو که آبروت رفته تو دانشگاه آبرو من چش بوده رفته من مگه چیکار کردم آبروم بره چیکار کردم که آبروم رفته باشه این حرفات ادم از زندگی ناامید میکنه دلسرد میکنه بنابراین هر چند من دوست دارم هر چند که عاشقتم هرچند هیچوقت علاقم بهت کم نمیشه اما این حرفا منو به ادامه این رابطه ناامید و دلسرد میکنه چون من میگم دلبستم به کسی که این فرد امروز حالش خوبه حرف قشنگی میزنه فردا میخواد آبرو منو ببره تو دانشگاه تهدید میکنه منو به آبروریزی

اگه دلسرد و ناامید شده چرا دیگه هی گفت دوست دارم؟

از آدمی  که زیاد تایپ می‌کنه و متن بلند بالا می‌نویسه و روبرو حرفشو نمیزنه بدم میاد 

مخصوصا اگر مرد باشه 

هیچ مشکلی با اس ام اس بازی حل نمیشه بدتر هم میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ویس بود

🤥😶😐خب چرا رودرو حرف نمی‌زنید

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ندیده و نخونده میگم دنبال بهونست کات کنه داره چرت و پرت احساسی میگه .

من بهش گفتم هرزه 

یه عالمه تهمت زدم بهش

بعدم گفتم آبروتو میبرم تو دانشگاه

واقعا منطقی نیست که ناامید بشه بااین حرفا؟

کل داستان رو که نمیدونم که چی به چیه ولی راست میگه شنیدن این حرفها از زبان کسیکه دوسش داری آدمو دلسر ...

خب به نظرتون من باید چیکار کنم؟

بدبختیم اینه که استادمه

دوترمه تو اون دانشگاه باهام کلاس برداشته

بااینکه اینجوری گفته بازم این ترم اومده تو این دانشگاه ولی نه سر کلاس ما

اخه اگه واقعا میخواست من فراموشس کنم این ترم نمیومد بهتره نبود؟

اصلا نمیشه صرفا بر اساس حرفای ناقص و یک طرفه پارتنرت چیزی بگم. موضوع دانشگاه که کلا نامفهومهخیانت کر ...

نه خیانت نکرده

من تو این یک  سال خیلی بهش بدبین بودم

تهمت زدم و توهین 

بهش گفتم هرزه و گفتم آبروتو تو دانشگاه میبرم