2777
2789

اول از همه بگم ک حرفی ک میخوام بزنم لطفا بقیه جبهه نگیرن بهم 

شما مهمان دختر بزرگ  بیاد خونتون شلوارک بپوشه جلو همسرتون ناراحت میشید یا ن و اینکه چکار میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محرم یا نامحرم؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بله ناراحت میشم و ب شوهرم میگم و ایشونم ی جوری ب اون طرف میفهمونه... و یا اینکه رفت و امد رو کم میکنم. دست خودمم نیست حساسم رو این موضوعات

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

من به عنوان یک مذهبی اره ناراحت میشم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
نامحرم 

من نه مذهبی هستم نه اوپن متوسطم ولی جرش میدم طرفو 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

ربطی به مدهبی بودن یا نبودن نداره.بعضی چیزها به حرمت وحیا ربط داره.ادم جلو پدرشم بعضی حرمتا رو باید حفظ کنه و هرلباس بازی نپوشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟