2821
2789
عنوان

من از خانواده ام متنفرم

198 بازدید | 17 پست

من تو این خونه اصلا استقلال ندارم درمورد هیچ چیزی نمیتونم تصمیم گیری کنم تمام ساعت خواب و بیدار شدنم دست شونه تا اینکه انتخاب رشته اولش که بهم گفتن ما نمیزاریم انتخاب رشته کنی و بعدش خودشون رفتن انتخاب رشته کردن و یسری رشته چرت زدن و من اینو تازه فهمیدم  و خیلی ناراحتم دارم از غصه میمیرم تمام دلم خونه این همه درس بخون و آخرشم بهم گفتن تو درس نمیخوندی این همه تلاش و شب بیداری این همه گریه کردم و واقعا ناراحتم اصلا فک نکنم تا سال آینده دووم بیارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تقریبا مثل توام .. هر چی فکر میکنم راه خلاصی به ذهنم نمیرسه

نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم انگار دارم مجبور به انجام کارایی میشم که نمیخوام 

نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم انگار دارم مجبور به انجام کارایی میشم که نمیخوام 

اره بابا نابود شدیم تو این خانواده های ایرانی .. من فردا میخام برم خونه دوستم با مامانم دعوام شد گفت حق نداری بری اگه بری به بابات میگم بیاد دنبالت ابروتو ببره .. گفتم بهش بگو حتمااااا بیاد .. مامانم گفت امتحانش مجانیه .. گفتم اره اره میخام امتحانش کنم 😂😂 پوستم کلفت شده دیگه .. دیروزم گفتن موهاتو بکن تو بیشتر ریختم بیرون و رفتم خیابون

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
اره بابا نابود شدیم تو این خانواده های ایرانی .. من فردا میخام برم خونه دوستم با مامانم دعوام شد گفت ...

من به هیچ عنوان حق ندارم از خونه برم بیرون خوشبحال تو که میتونی بری 

من به هیچ عنوان حق ندارم از خونه برم بیرون خوشبحال تو که میتونی بری 

چن سالته ؟ منم حق ندارم و قبلا هم نداشتم .. کلاس زبان میرم و خونه دوستم هم با کلییی غر غر شنیدن میرم .. البته خونه دوستم مامانم بهشون اعتماد داره که میزاره برم ولی داداش و بابام نمیزارن یواشکی میرم

چن سالته ؟ منم حق ندارم و قبلا هم نداشتم .. کلاس زبان میرم و خونه دوستم هم با کلییی غر غر شنیدن میرم ...

من ۱۹ سالمه و هیچ آزادی ندارم حتی نمیتونم اصلاح صورت بکنم نمیتونم برم کلاس زبان نمیتونم با فردی در ارتباط باشم و سریعا تنبیه میشم 

من ۱۹ سالمه و هیچ آزادی ندارم حتی نمیتونم اصلاح صورت بکنم نمیتونم برم کلاس زبان نمیتونم با فردی در ا ...

من ۱۸ 

کلاس زبان هم اگه به اینا باشه میخان واسم بادیگارد بگیرن واسه رفت و امد ولی من با پررویی نمیزارم .. عب نداره عزیزم همه چی میگذره .. هیچ سختی همیشگی نیس مطمعن باش .. دانشگاه میزارن بری ؟ خانواده من که شهر دیگه باشه نمیزارن .. اگه میزارن درس بخونی درستو بخون تا ایشالا ایندت خوب شه

من ۱۸  کلاس زبان هم اگه به اینا باشه میخان واسم بادیگارد بگیرن واسه رفت و امد ولی من با پررویی ...

من امسال با. رتبه ۵۹۰۰ انتخاب رشته نکردم و خودشون رفتن انتخاب رشته کردن و یسری رشته های الکی زدن 

من امسال با. رتبه ۵۹۰۰ انتخاب رشته نکردم و خودشون رفتن انتخاب رشته کردن و یسری رشته های الکی زدن&nbs ...

چی زدن برات ؟

2825
2823
2791
2779
2792