2777
2789
عنوان

واقعا صحبتهایی که درباره ویروس لامبدا میگن درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 134 پست
میگن یه جورایی پایان دنیاست

دنیا؟؟؟؟؟اشتباه میکنی 

پس چطوره که چین  کرونایی نداره 

اونجا کرونا تموم شدس

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها

یچیزی بگم

نمیددنم خبرداریدیانه...ولی مشخص شدکه این ویروس ساختگیه و حتی دست سازمان بهداشت جهانی باچین تویه کاسه بود که تامیتونن ویروس پخش بشه و باپروتکلای افراطی  سیستم ایمنی مردموضعیف کنن واسترس بدن  جوری که تامیشه کسی نتونه مقابل ویروس مقاومت کنه!

البته منظورم از پروتکلای افراطی همون انتقال ازسطوح و همه چی الکلی کردن ووایتکسی کردن و هزارتاچیزدیگه که گفتن وبعدمعلوم شد الکی بوده...نه ماسک زدن و فاصله اجتماعی که لازمه ی هرویروسی ازول تاحالابوده ها

حالامیخوام بگم

استرس نداشته باشین

تاوقتی چیزی نیومده فکرشونکنید

وقتی ام اومدکه دیگه اومد

دست ماکه نیس

دست اونایی که هست ومیتونن کاری بکنن    نمیکنن

ماهم باید فعلابسوزیم وبسازیم

خداروشکر

اره نگران نباشید از اولی که کرونا اومد تو نی نی سایت انرژی وحشتناک منفی دادن تا همین الان شما رعایت کن واکسن بزن دیگه بقیش با خداست

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
امروز یکی از دخترا میگفت مادرش واکسن زد 48 ساعت بعد فشارش اومد پایین یهو سکته زد و فوت شد دیگه اونی ...

چجوری بالا ببره؟

بابای من قبل واکسن فشارش بالا بود از مرده پرسیده اون گفته ن خطری برای فشار و.. نداره دو دوزشم زده و تب و.. نداشته شکر خدا

لابد ناقل ویروس بوده نمیدونسته واکسن زده این اتفاق افتاده

خب پس باید یه فکری بکنن، قبلش تستی چیزی بگیرن. یه راهی باید باشه. نمیشه هی ناقل باشن واکسن بزنن بمیرن که. اگه اینجوری باشه همه ی مبتلاها قطعا با واکسن کشته میشن در صورتی که در حالت عادی با کرونا نمیشه گفت قطعی میمیرن (در مورد این لامبدا نظری ندارم که آمار مرگ و میرش بالاست، نمیدونمم مقاومت واکسن در برابرش چقدره، فکر کنم هنوز تحقیق دقیقی روش انجام نشده باشه چون خیلی جدیده)

از یه طرفم مردم مجبورن بخاطر سلامتی و قطع شدن چرخه واکسن بزنن، پس باید یه فکری براش بشه که این احتمالای خطرش کم شه

بخدا

امروز دوباره اعلام کرد هییییچ موردی ابتلابه کروناثبت نشده

دونه به دونه مردموتست رایگان کردن وهرکسی یه درصدمشکوک بوده فوری جداشکردن   تاامروزکه به صفررسبده

میبینی مدیریتو

وای خدا

چقدربایدحرف بخوریم وبریزیم توخودمون که مبادا کسی ناراحت بشه

امروز یکی از دخترا میگفت مادرش واکسن زد 48 ساعت بعد فشارش اومد پایین یهو سکته زد و فوت شد دیگه اونی ...

انشاالله خداهمه پدرمادره راحفظ کنه

مامان بابای من دوز اولو زدن دوز دوما ما بچه ها نزاشتیم بزنن.چون اونایی که زدن براشون مشگل درست شده.یه خانومی ازهمسایه مامانم اینا امروز میگفت ازوقتی واکسن زدم کف سرم میسوزه وپام بادکرده وسرگیجه دارم میگفت شوهرمم تمام رگای پاش بادکرده وازبس خارونده پوستش پاره شده وخون میاد.خیلی استرس دارم خیییلی نگرانم.خواب ندارم ازبس بفکر مامان بابامم.خدایااااااا کمکمون کن ماضعیفیم خودت به فریادمدن برس

وای ترسیدم خب خداراشکرخواهر انشاالله همیشه تنتون سالم باشه دقیقا منم بخاطرهمین پرسیدم

😘😘😘❤❤❤🌹🌹🌹

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏