راسته که کیت تخمک گذاری بارداری رو هم نشون میده؟ من شش روز به پریودم مونده الان زدم دوتا خط داشت.. روز تخمک گذاریمم اقدام داشتم.. کسی تجربه داره؟
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابا منم یه ماه اینجوری شدم فک کردم باردارم ولی نبودم.حالا شاید شما باردارباشی.با بی بی چک امتحان کنی بهتره
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم