2777
2789

من کلا به صورتم دست نزدم. از وقتی دنیا اومدم باهمین قیافه بودم تا الان. قبلا ابرو برمیداشتم الان ابرو و موهامم کم پشت شده دست نمیزنم. موهام خیلی کم پشته ولی دقت کردم ولی بااون دستگاه لیزری کات بشه جون میگیره برا رشد طولی ولی با قیچی اصلاااا. حالا گفتم عصر برم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دونه قیچی کوچیک سرتیز بخر. تو خونه همیشه خودت سر موخوره ها رو بچین.  آرایشگاه هیج وقت له خوبی خودت موخوره گیری نمی کنه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یه دونه قیچی کوچیک سرتیز بخر. تو خونه همیشه خودت سر موخوره ها رو بچین. آرایشگاه هیج وقت له خوبی خود ...

زیادن. برم دونه به دونه کوتاه کنم میرینم تو موهام. قبلا اینکارو کردم تمومم نمیشدن

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

ی تغییر خوب به ذهنم اومد 

ناخن پاهات کوتاه کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چی میگی تو

جدی نفهمیدی دارم شوخی میکنم😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀