خانواده شوهر عربن عدسی به این صورت درست میکنن عدس رو میزارن بپزه بعد پیاز تفت میدن با زردچوبه به عدس اضافه میکنن ربع ساعت اخر ماکارونی سوپ میریزن لعاب بده خوبه ولی بچه هام دوست ندارن شما چطور درست میکنین دستورشو بزارین لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعدپخت عدس پیازداغ درست میکنم زرد چوبه و دارچین و فلفل سیاه و ابلیمو و نمک و رب گوجه تفت میدم و اضافه میکنم به عدس و میزارم یه ربم جا بیفته عالی میشع عالی
عدس و با دوتا سیب زمینی میذارم میپزه حسابی ...بعدش پیاز و با زردچوبه و نمک و فلفل و یه قاشق رب تفت میدم تو قابلمه. دوتا سیب زمینی و با کل عدسی میریزم تو قابلمه میکوبم با گوشت کوب آخر سر یه قاشق آبلیمو میزنم خیلی خوب و غلیظ میشه
شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
اول عدس رو می زارم رو گاز ی سیب زمینی هم میزارم هم زمان با عدس ها بعد ک پختن باگوشت کوب لهشون میکنم بعد پیازسرخ میکنم با ادویه زردچوبه پودر سیر با رب با قاطی میکنم چند دقیقه میزارم قل بخوره بعد درش میارم
این نیز میگزرد...�بعضی مواقع فکر میکنم انقدر دارم برای زندگی کردن میجنگم ک وقتی برای زندگی کردن ندارم🙃😕