2777
2789

خدایا هرچی خواستم ندادی یاوقتی دادی ازم گرفتیش خودت میدونی الان تو چ حالیم تورو ب بزرگیت قسم اینو ازم نگیر تنها دلخوشیم شده 😔

با خدا که هر وقت بخوای میشه حرف زد...

ولی مثلا وقتایی مثل نماز به طور ویژه ای میشه باهاش عاشقی کرد...

احترام به عقاید یعنی احترام به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی نه به محدودیت هایی که برای من وضع کردی!                                                             از سیه کاری شمران و یزیدان فریاد!        یاحسین بن علی همتت همزه حق جویان باد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خیلی باش حرف زدم هروقت حرف زدم برعکس شد الان دلم دارع میترکه😔

اااللهیییی انشالله هرچی خیره و صلاحته همون اتفاق بیفته امید داشته باش🌸🍃

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋
خدانکنه انشااللع همیشه سالمو دلت خوش باشع برام دعا گن توروخدا بردیم دیگه

ايشالله عزيزم

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             

این روزا حال همه مون خوش نیس حتی اگه به ظاهر خوشیم  و می‌خندیم ته دلمون به جوریه شاید چون هرروز صدها هموطنمون میمیرن از این کرونای لعنتی🖤

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋