2777
2789

؟؟؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دوازدهم ببین

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشنبه میاد الان تا ۱۲ اومده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

12 هم اومده. عالییییه

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

عههههه فک کردم تا چهاردهم حداقل اومده باز میمونم تو خماری که☹☹☹

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هرشنبه میاد الان تا ۱۲ اومده

هر جمعه صبح میاد استثنائا اینبار شنبه اومد

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

عاشق داد زدنای سمیرام😆😆😆