2777
2789
عنوان

چند توصیه اسلامی برای بارداری ..............

| مشاهده متن کامل بحث + 5253 بازدید | 150 پست
در حدیث دیگر از آنحضرت منقول است که حضرت شریک شدن شیطان را در نطفه آدمى بیان کردند و بسیار عظیم شمردند راوى گفت که چه باید کرد که این واقع نشود فرمود که هرگاه اراده جماع داشته باشى بگو

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمن الَّرحیمِ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ بَدیعُ السَّمواتِ وَ الْارضِ اَللُمَّ اِنْ قَضَیْتَ مِنّى فى هذه اللّیْلَة خلیفَةً فَلا تَجْعَل لَلشَّیطان فیهِ شَرَکاً وَ لا نَصیباً وَ لا حَظّاً وَ اجْعَلْهُ مُؤمِناً مُخْلِصاً مُصّفى مِنَ الشَّیطانِ وَ رِجْزِهِ جَلَّ ثَناؤکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حضرت امیر المؤمنین (علیه السلام) منقول است که چون کسى اراده جماع داشته باشد بگوید بِسْمِ اللِْ وَ بِاللّهِ اَللهُمَّ جَنبَّنى الشَّیطانِ وَ جَنِّبِ الشّیطانِ ما رَزَقُنى ًپس اگر فرزندى بوجود آید شیطان هرگز به او ضرر نرساند.

از حضرت امام محمّد باقر (علیه السلام) منقول است که چون اراده جماع کنى این دعا بخوان

اَللهُمَّ ارْزُقْنى وَلَداً وَاجْعَلْهُ تَقّیاً زَکیّاً لَیْسَ فى خَلْقِهِ زیادَةٌ وَ لا نُقْصانُ وَ اجْعَلْ عاقِبَتَهُ اِلى خَیْر.
آنچه در مورد آمیزش جنسی مکروه است :

آمیزش بین اذان صبح تا طلوع آفتاب

آمیزش بین غروب آفتاب تا اذان مغرب

آمیزش در ساعات اولیه شب

آمیزش در زمان کسوف و خسوف

آمیزش در اول ، وسط و آخر هر ماه ( قمری ) به استثناء شب اول ماه رمضان

آمیزش در شب نیمه شعبان ، شب عید فطر ، شب عید قربان ، شب اول صفر

آمیزش درشب قبل از سفر

رو به قبله و یا پشت به قبله بودن

آمیزش زیر درخت میوه دار

آمیزش در برابر خورشید

آمیزش در حالت جنابت مرد

حرف زدن در حین آمیزش

نگاه کردن درون آلت زن

نگاه کردن به عورت زن در حین آمیزش

آمیزش با زن حامله بدون گرفتن وضو
آنچه در مورد آمیزش جنسی مستحب است :

وضو گرفتن قبل از آمیزش

گفتن بسم الله الرحمن الرحیم و اعوذ بالله من الشیطان الرجیم قبل از آمیزش

آمیزش در شب اول ماه رمضان

آمیزش در شبهای دوشنبه ، سه شنبه ، پنجشنبه ، جمعه و ظهر روز پنجشنبه و عصر روز جمعه

خوردن عسل بعد از آمیزش

ادرار کردن بعد از آمیزش
نزدیکی با شکم پُر و اوّل شب بسیار مکروه است، زیرا علاوه بر مضّرات بهداشتی، فاقد آرامش روانی و نشاط لازم می باشد، و در روایتی این ساعات و این حالات خطرناک توصیف شده و ممکن است باعث مرگ انسان گردد!!و بچّه نیز حریص دنیا باشد.
شب های آخر هر ماه کراهت بیشتری دارد، و در فلسفه کراهت این سه شب آمده است که بسا ممکن است بچّه سقط گردد، و در صورت عدم سقط معمولا بچّه های تولید شده در این اوقات گرفتار جنون، سفاهت و سایر بیماری های روانی می گردند،از سوی دیگر:در این شب ها شیاطین و جنّ ها به این کار مبادرت می ورزند، و در صورت نزدیکی کردن، زن و شوهر ایمن نمی باشد.