اولین روزی که شوهرم مبتلا شد بچه هام را گذاشتم خونه مامانم و اومدم خونه شوهرم دفترش را بست و دیگه اصلا سر کار نرفت با اینکه حالش خوب بود.یک هفته بعد خودم احساس کردم مبتلا شدم از همون روز دیگه اصلا از خونه بیرون نرفتم همسایه برام ندری آورد بهش گفتم بزار پشت درب و داخل نیاد دستهاش را هم حتما ضد عفونی کنه اول بدش اومد ولی بعد زنگ زد تشکر کرد مامور آب و برق و گاز را بهشون میگفتم از پشت آیفون که ما کرونا داریم حتما دستتون که به زنگ ودرب زدین ضد عفونی کنین موقعی که برای دکتر و سرم زدن بیرون میرفتم دوتا ماسک میزدم فاصله ام را با همه رعایت میکردم پشت چراغ قرمز شیشه را میدادم بالا بچه های کار نزدیک نشن سفره یکبار مصرف میبردم مینداختم روی تخت سرم میزدم بعد جمعش میکردم الکل همراهم بود اگه به دکمه آسانسور دست میزدم یا دستگیره بعدش الکل میزدم نمیذاشتم کسی باهام سوار بشه میگفتم کرونا دارم اولش همه بد نگاه میکردند ولی در آخر این من بودم که خوشحال بودم از اینکه به کسی انتقال ندادم خانواده و بچه هام را 20 روز ندیدم ولی ارزشش را داشت
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
تو خونه کرونا دارید زنگتون تو کوچه مشکلی نداره که!!! بچه هاتونو بیست روز گذاشتین پیش مادرتون؟ خوبه م ...
شوهرم میرفت بیرون زنگ درب را میزد آلوده بود
بله موندن ولی خیلی اذیت شدن
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
پسر منم شبا بدون من نمیخوابید نصف شب بیدار میشد گریه میکرد و منو صدا میکرد اگه من جواب میدادم آروم ...
خوبیش اینه بچه ها زود خودشون را با شرایط وفق میدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله الان هر نشونه ای را باید گفت کرونا شوهر من 4 روز اول فقط گلو درد داشت که هر روز بدتر میشد
پسر منم شبا بدون من نمیخوابید نصف شب بیدار میشد گریه میکرد و منو صدا میکرد اگه من جواب میدادم آروم ...
پسرمن بوسیه یعنی صبح تا شب میره میاد باید بوس کنیم همو، ولی دیگه بزرگ شده داره 6سالش میشه تو اتاقش تنها میخوابه ولی در طول روز اگه خونه باشم باید طوری بشینیم تماس بدنی داشته باشیم دستی پایی چیزیمون باید به هم بخوره😂 حداروشکر تاالان نگرفتیم ولی بگیریمم قبل اینکه متوجهش بشیم به هم انتقال میدیم