2777
2789
عنوان

😎 خوشحالم از اینکه کرونا داشتم ولی به یک نفر هم انتقال ندادم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 32 پست
تو خونه کرونا دارید زنگتون تو کوچه مشکلی نداره که!!! بچه هاتونو بیست روز گذاشتین پیش مادرتون؟ خوبه م ...

شوهرم میرفت بیرون زنگ درب را میزد آلوده بود 

بله موندن ولی خیلی اذیت شدن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
پسر منم شبا بدون من نمیخوابید نصف شب بیدار میشد گریه میکرد و منو صدا میکرد اگه من جواب میدادم آروم ...

خوبیش اینه بچه ها زود خودشون را با شرایط وفق میدن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلودرد تنها هم علائم کروناست؟

بله الان هر نشونه ای را باید گفت کرونا شوهر من 4 روز اول فقط گلو درد داشت که هر روز بدتر میشد 

بله الان هر نشونه ای را باید گفت کرونا شوهر من 4 روز اول فقط گلو درد داشت که هر روز بدتر میشد 

بازم الهی شکر بهتر هستین و این دوران تمام شد

منه بیچاره هیچ جا نرفتم فقط دوروزه گلودردم خربزه خوردم از همون موقع گلودرد شدم

پسر منم شبا بدون من نمیخوابید نصف شب بیدار میشد گریه میکرد و منو صدا میکرد اگه من جواب میدادم آروم ...

پسرمن بوسیه یعنی صبح تا شب میره میاد باید بوس کنیم همو، ولی دیگه بزرگ شده داره 6سالش میشه تو اتاقش تنها میخوابه ولی در طول روز اگه خونه باشم باید طوری بشینیم تماس بدنی داشته باشیم دستی پایی چیزیمون باید به هم بخوره😂 حداروشکر تاالان نگرفتیم ولی بگیریمم قبل اینکه متوجهش بشیم به هم انتقال میدیم

پسرمن بوسیه یعنی صبح تا شب میره میاد باید بوس کنیم همو، ولی دیگه بزرگ شده داره 6سالش میشه تو اتاقش ت ...

انشالله که نمی‌گیرین

پسر و همسر منم گرفتن الان که من یکم خوب شدم اون دوتا مریض شدن   

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
مرسی عزیزم، بچه ها زود خوب میشن نگران نباش! انشاالله زود خوب میشن اونا هم

انشالله  

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
برادرشوهر گاو من کرونا گرفت بعد گفت من دندونم درد میکنه رفت دندونپزشکی..با اینکه میتونست نره و دوسه ...

خانواده شوهرم میدونستن کرونا دارن من نمیدونستم اومدن باهام روبوسی کردن منم گرفتم شوهرمم اهل دکتر رفتن نیست داشتن میکشتنم

خانواده شوهرم میدونستن کرونا دارن من نمیدونستم اومدن باهام روبوسی کردن منم گرفتم شوهرمم اهل دکتر رفت ...

بخدا منم داشتم میمردم.مادرشوهرم ماهی یکبارم نمیاد خونمون.دیدم هرروز داره میاد والا شک کردم ولی نشد چیزی بگم تا منم گرفتم ازشون.من دیابتم دارم واقعا سخت بود برام خدا لعنتشون کنه 

بخدا منم داشتم میمردم.مادرشوهرم ماهی یکبارم نمیاد خونمون.دیدم هرروز داره میاد والا شک کردم ولی نشد چ ...

بخدا من دوسال خودشون زدن ب قهر ی سقط داشتم ی نفر نگفت چطوری 

بعد دوسال منو دیدن اومدن روبوسی کردن 

خدا لعنتشون کن بد ذاتا

بخدا من دوسال خودشون زدن ب قهر ی سقط داشتم ی نفر نگفت چطوری  بعد دوسال منو دیدن اومدن روبوسی ک ...

وای وای وای..من ک واقعا دیگه کشش ندارم از دستشون.بخدا دیشب انقد گریه کردم از دستشون.شوهرمم میگفت موندم بخدا چی کار کنم نمیتونم چیزی بهش بگم..دیروز سرظهر یه کاسه آش اورده میگه اینو واسه محمد اوردم فقط😑ادم چقدر میتونه بیشعور باشه این فقط کوجیکترین کارش بودا.شوهرمم نخورد.اومد دید دوباره میخواست شر کنه زنیکه‌پرحاشیه