2777
2789
عنوان

کسانی که تا حالا کرونا نگرفتن روش پیشگیری شون چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان نداره تا الان کسی نگرفته باشه گرفتن اما انقدری خفیف بوده ک نفهمیدن و جدی نگرفتن

ماازاون دسته بودیم که نگرفته بودیم همه اش هم بخاطر رعایت کردن 25 روزپیش تویه مراسم شرکت کردیم بااینکه میدونستیم اشتباهه وهمه مبتلا شدیم 

داروی امام کاظم

واقعا؟؟؟

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
 اونایی ک خیلی رعایت میکنن هم خیلیاشون گرفتن

اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه سیستم ایمنی خیلی ضعیف داشته باشن و با فرد بیمار بدون ماسک و ... در ارتباط نزدیک باشن و در واقع عاملش رعایت کردن خودشون نیست  رعایت نکردن اون فرد بیمار هست

از داروی تمرگیفون استفاده کردم  به این شکل که کامل تو خونه بودم و شده ۳۵ روز از خونه بیرون نرف ...

عالی بود👌👌😂😂😂😂😂😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

من و خانوادمم نگرفتیم شکر خدا.ان شالله از همه به دور باشه.دورهمی,تولد,مسافرت....تعطیل.بیرون فقط برای کارای خییییلی ضروری.ماسک زدیم  و ضدعفونی کردن هم تا الان داریم .از همون شروع کرونا روزی یه دونه ویتامین سی و ۱۰ شب یه بار هم داروی امام کاظم خوردیم

انقدز خفیف بوده نفهمیدین خود دکترا هم میگن بیشتر مردم گرفتن خبر ندارن

اگه اینطور بود که باید تا حالا تموم می‌شد بقول خودشون ایمنی گله ای میشدیم 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

تا ی سال اولو هیچ جا نمیرفتم این چن ماه تابستونو هفته ی بار با کسایی ک میدونم رعایت میکنن با ماسکو الکل میرم جاهای سر بازو خلوت البته این ک شاغل نیستم و خریدای خونه با من نیست بی تاثیر نیس