یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه سیستم ایمنی خیلی ضعیف داشته باشن و با فرد بیمار بدون ماسک و ... در ارتباط نزدیک باشن و در واقع عاملش رعایت کردن خودشون نیست رعایت نکردن اون فرد بیمار هست
من و خانوادمم نگرفتیم شکر خدا.ان شالله از همه به دور باشه.دورهمی,تولد,مسافرت....تعطیل.بیرون فقط برای کارای خییییلی ضروری.ماسک زدیم و ضدعفونی کردن هم تا الان داریم .از همون شروع کرونا روزی یه دونه ویتامین سی و ۱۰ شب یه بار هم داروی امام کاظم خوردیم
تا ی سال اولو هیچ جا نمیرفتم این چن ماه تابستونو هفته ی بار با کسایی ک میدونم رعایت میکنن با ماسکو الکل میرم جاهای سر بازو خلوت البته این ک شاغل نیستم و خریدای خونه با من نیست بی تاثیر نیس