2777
2789
عنوان

کسانی که تا حالا کرونا نگرفتن روش پیشگیری شون چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 68 پست

بیرون اصلا بدون ماسک نرفتم عروسی و مهمونی و مراسمات کلا کنسل کردم رفت و آمدهم نمیکنم بازاو مراکز شلوغ اصلا نمیرم از جاهای خلوت و محله خرید میکنم 

رستوران و اینا هم نمیرم میوه و سبزی هم ضد عفونی شده میخوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول دوتا ماسک میزدیم تو جای شلوغ اگه مجبور بودیم بریم فاصله رعایت میکردیم دورهمی نرفتیم مهمونی فقط خونه مادر من و همسر رفتیم

مسافرتم وسط پیک ها یه بار رفتیم که به هیچ کس نزدیک نشدیم و همه چی از خونه برده بودیم اون شهرم خونه داشتیم کوه و خارج شهرم تو وضعیت زرد زیاد رفتیم

داروی امام کاظم برای پیشگیری مدام میخوریم دمنوش و مایعات تو این مدت زیاد مصرف میکنیم غذاهای مضر و بی خاصیت خیلی خیلی کم کردیم

تقویتی دی زینک و سی مصرف میکنیم 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یکیش که همون رعایت بهداشت بوده 

من و همسرم حتی توی خونه هم ماسک میزنیم چون تو محل کار برخوردمون با افراد زیادی هست باید مواظب باشیم 

فاصله رو با همه رعایت میکنیم 

تغذیه هم ما همیشه چه غذایی چه نوشیدنی تابع طب سنتی هستیم و رعایت میکنیم ، داروهای تقویت ایمنی مثل داروی امام کاظم و اینا هم مصرف داریم 

مهمونی اصلا نرفتیم حتی خونه مامانم شهرستانه نرفتیم اصلا اونا هم با اینکه همه خانواده مادرم اینجا هستن نیومدن اینجا 

یه چیز خیلی مهم هم اینکه بحث روحی هست و تلقین نکردن و حساس نشدن ، خودمونو درگیر و استرسی نمیکنیم اصلا

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
گلم شما هر شب میخوری؟؟من سه شبی یک بار میخورم با پسرم

عزیزم من شنیدم ۱۰ روز یه بار هم موثره نباید خیلی زود به زود خورد

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

راه پیشگیریم اینه که از وقتی کرونا اومده نشستم تو خونه کاملا 

مهمونی و .. نرفتم. ارتباطم با همه تو فضای باز و با ماسک هست.

جای شلوغ نمیرم. همه خریدام اینترنتیه.

دو تا ماسک میزنم. 

جایی احتمال بدم کرونایی ممکنه باشه شیلد هم میزنم.

با کسی هم تعارف ندارم و رک گفتیم مهمون برامون نیاد.

با کسی بدون ماسک معاشرت نمیکنم

_آبنبات هستم_