2777
2789

خانماببخشید که میگم چون استرس دارم مطرحش میکنم.مادرم میگه یکماهه وقتی میره دستشویی بایدخیلی زوربزنه تادفع کنه بعدحجمشم خیلی خیلی کم و شکلش باریکه .اماخونریزی اینا نداره .بنظرتون مشکل ازچیه هرچی میگم برودکتربخاطرکرونا نمیره خیلی میترسم

یبوست

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم داداشتون چیه عزیزم؟مادرم یماهه اینطوریه میگه دل دردم دارم .بعداین شربته اسهال نمیاره؟

ن اسهال نمیارن فقط کمکش میکنن اذیت نشه ...داداشمم از نوزادی اینجوری بود همین علائم

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

شمااحتمالایبوسته منم ازهمون باریک شدنه میترسم

هر جوری شده راضیش کن خودت همین امروز نوبت بگیر برین دکتر ایشالا که چیز جدی نباشه ولی واسه اینجور مشکلا هر چی سریع تر بهش برسی خودتون زودتر خیالتون راحت میشه

عزیزم داداشت دکتررفت نگفتن مشکل ازچیه؟

گفت طبیعیه این چند سال اخیر یبوست بین کودکان رایجه بزرگ بشه خوب میشه ...ولی مامانتو حتما ببر دکتر ..ماسک و دستکش بزنید ترسم نداشته باشید نمیگیرید

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍