2777
2789
عنوان

موهام شپش زده کمک😭😭

2301 بازدید | 41 پست

من دیروز متوجه شدم موهام شپش زده و اونم زیاااااد اصلا نمی‌دونم چیکار کنم، تو اینستا سرچ کردم یه دستگاهی بود برس برقی شپش و رشک رو می‌کشه تو خودش کسی تا حالا استفاده کرده؟؟

عزیزم بجای اینکارا برو داروخانه، بهش بگو، بهت شامپو میده میزنی فوری خوب میشی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کوتاه کن موهاتو وهر روز برو حمام کن شامپو وقطره ضد شپش بزن ملافه بالشت و روسری هاتو وکش وکلیپس موهاتو دائم بشور 

چجوری گرفتی؟

چرا من فکر میکنم همش بخاطر رعایت نکردن بهداشت آدم شپش میزنه؟

سلام من رفتم آرایشگاه در حال درست مردن موهام گفت داری گشتیم هیچی نبود ولی باز شامپو شدش گرفتم زدم

تو که زیاد داری زنده هم هستن هم شامپو فوق قویشو بگیر هم اسپری دور کننده که به لباسی تخت و مبل و پتو و بالش اینا بزنین کلا بمیرن از خونتون برن

برو کوتاه کن موهاتو وهر روز برو حمام کن شامپو وقطره ضد شپش بزن ملافه بالشت و روسری هاتو وکش وکلیپس م ...

نه اصلا شدش برای حموم نرفتن نیست جالب اینجاست نه میپره نه پرواز میکنه از استفاده شونه بقیه کشو اینجور چیزا یا خوردن موها به هم دیگه میاد من به نظرم از سطوح باشگاه گرفتم ولی حالا گفتم بالا والا هیچی ندیدیم تو سرم 

دخترخاله منم زده بود خیییلی موهاش پره زیادشده بود ب مامانش ایناهم داده بود شاپموروگرفت سرکه هم زد ینی زد کلا نابود شدن ازکسی شنیده بود خاسی امتحان کن ولی تروخدامواظب باش ...نفت زد بعد درست شد

برو کوتاه کن موهاتو وهر روز برو حمام کن شامپو وقطره ضد شپش بزن ملافه بالشت و روسری هاتو وکش وکلیپس م ...

پسرم از یکی از فامیلامون گرفت زود متوجه شدم با قطره درمان کردم اما واسه منو هی گفتم موهامو چک‌ کنید هی گفتن هیچی نداری تا اینکه خودم دیدم، نه انگار زیادم شده شوهرم می‌گفت تو داروخانه میگفتن اوضاع خرابه همه گرفتن

ببین الا ترس و چندش شدن نداره.. اینی که میگم انجام بده چون راهای دیگه مثل سس مایونز و شامپو و پودر و فلان بدردبخور نیست.. خودمو دخترم قبلا درگیر شپش شدیم..

برو داروخونه بگو یه شونه شپش میخوام یه شونه کوچیکه که فلزی دندونهاش چسبیده بهم و عاج داره.. بزن تو گوگل عکسشو ببین..

بعد موهاتو با زوغن زیتون یا نارگیل چرب کن و هروز تا یه هفته موهاتو شونه کن با اون تمامشون در میان و اونارم با اب بده بره.. تا 14 روز اگه ادامه بدی که کاملا رفع میشه چون تخمی نمیمونه.. حتی یه تخم بمونه باز شروع میشه در کل هرچند وقت خصدصا بعد استخر و مهمونی و شب خوابیدن جایی موهات  با اون شونه شونه کن..