2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

86 بازدید | 5 پست

سلام خانماااا فردا واکسن ۱۸ ماهگی پسرمه دارم از استرس میمیرم تورو خدا هرکی پیاممو خوند یه دونه صلوات بفرستید تب نکنه و درد نکشه بچه ام 😭😭 

از تجربیاتتون بگید و چند تاست این واکسنه ؟؟؟؟

🤗🤗🤗

استرس نداشته باش.یکم پاش درد میکنه و نمیتونه راه بره تا ۲۴ ساعت برا تبش هم استامینوفن سر موقعش بده انشالله اذیت نمیکنه من برا پسرمو ماه پیش زدن

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

نگران نباش چیزی نیست قبل رفتن بهش تب بر بده بعدشم هر۶ ساعت اگه تب داشت هر۴ساعتم میتونی بدی 

دوتاست یکی به دست چپ یکی به پای چپ 

دختر وپسرم خداروشکر تب نکردن تو ۱۸ ماهگی فقط عضله پاشون یکم گرفت 

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبل واکسن استامینوفن بده و اینکه من برای بچه هام هر چهار ساعت استامینوفن نمیدادم تا تب بکنن چهارساعت رو دوساعت دوساعت تقسیم میکردم و استامینوفنشون رو تقسیم میکردم تو این دوساعت و اینکه یخ هم نذار که آبسه میکنه من برای پسرم بار اول گذاشتم دستش ورم کرد ولی برای دخترم نکردم اصلا ورم نکرد 

استرس نداره که.پسر من ماه پیش زد.سه شب بی قرار بود و تب میکرد و با استامینفون تبشو کنترل میکردم و موقع خواب بروفن میدادم چون استا تاثیرش کم بود.پاشم تا سه روز درد داشت و راه میرفت جیغ میزد و میلنگید