2777
2789
عنوان

13 سال هست ازدواج کردم و هنوز غریبه است با من.

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 42 پست
عشق فقط خدا وامامان ،بقیش دوست داشتنه ودوست داشتن چیزی نیست جز ایثار و فداکاری بدون منت .

ببین عشق یعنی وقتی یکی مریضه دلت براش بتپه. دیر میاد نگران بشی. دلت براش تنگ باشه. من نتونستم عاشقش باشم. یعنی نذاشت. غد هست و محبت ادم را بی منت میکنه. نظرش اینه هرکس مستقل باشه.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

ب طلاق فک‌نکردی؟

چن سالتونه 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ب طلاق فک‌نکردی؟ چن سالتونه  

نه

طلاق ک نمیده. عمرا.

دلیلی هم ندارم محکمه پسند. اصلا نمیخواد. اگر میخواست بخاطر بچه  حداقل کاری میکرد. 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
نه طلاق ک نمیده. عمرا. دلیلی هم ندارم محکمه پسند. اصلا نمیخواد. اگر میخواست بخاطر بچه  حداقل ...

ای بابا چقد خشکه اخه حرف نزدی باهاش؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ای بابا چقد خشکه اخه حرف نزدی باهاش؟

نیکی جان اخلاق خانوادکی شونه

راه نمیدن به ادم. 

از اخلاق شون متنفرم.

داغون کردن روح و روان منو.

خدا بهشون سزا بده

دخترا دوست داشتم عاشق یکی باشم اگر عشق بین تون هست خدا را شکر کنید 

منم درد تو دارم.بیشتر تو خونه باهم بخث دعوا نظر من نمیپرسه برای همه چی تنهایی تصمیم میگیره هیچ عشقی بینم‌ن نیس ما بعد بچه اول جامون جدا شد متاسفانه..دوس داره تنها بخوابه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
نیکی جان اخلاق خانوادکی شونه راه نمیدن به ادم. 

چقد سخت ☹پیر میشی هچ نمیفهمی از زندگیت نگار خانوم

برنامه های جداگانه داره رفت و امد کاملا جدا به خانوادش داره از محل کار و خونوادش هیچ چی نمیگه حرف ...

مام همینطوری بودیم حدود ۶سال.حتی اسمم نمیگف نگاهمم نمیکرد .کاری داشت میگف ببین .نگاه...هوی...

جدا میخوابید.بعد بچه دار شدنم کلا زندگیمون ازین رو به اون رو شد .قبلا دعواهامون بالای ده روز طول میکشید ار کی برا خودش مستقل بود .الان قهرمون بیشتر از نیم ساعت نیست.من هی سقط میکردم .دیگه اخرش تخم‌ک اهدایی گرفتم راضیم