2777
2789
عنوان

بیبی چک😐😕

481 بازدید | 36 پست

سلام دوستای گلم 

من باید ۱۴ ام این‌ماه پریود میشدم اما تا الان نشدم ...حدودا دوهفته تاخیر...

توی یک هفته اخیر دوتا بیبی چک زدم اما جفتش منفی بوده 

اما مشکلم اینه حالت تهوع صبحگاهی شدییید دارم...بیحالم و خوابم میاد 

میشه راهنماییم کنید 

ممکنه باردار باشم؟ یا کروناعه...

ماه پیش اورژانسی یا قرص خاصی نخوردی؟

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

از بارداری بده

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه بیبی چک اشتباه بوده باشه یعنی 😭

صبح بااولین ادرار بزن دوتای دیگم بزن

دوتای قبلیم همون صبح زدم با اولین ادرار  چشم الان نامزدمو میفرستم بگیره ...

اگ این یکیم منفی شد نترس حامله نیسی

حاملم باشی ماه اول تهوع نداره ک شاید توهم زدی 

وای  😕 اگ تا دوسه روز دیگ‌پری نشم میرم ازمایش میدم

زعفرون غلیظ اویشن  پونه بخور

مگه جلوگیری نداری؟ اونم تو عقد حالا کار ندارم به رابطه کاملت فقط حداقل جلوگیری کن که جلو بقیه مشکلات و دلهره هاتو گرفته باشی. عزیزم هرچی بحای خودش قشنگه مادرشدن هم به وقتش. درسته شوهرته اما یکم خوددار باش تا روحیت تو بهترین دوران زندگیت خراب نشه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم