2777
2789
عنوان

بیبی چک😐😕

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جلوگیری نداری؟ اونم تو عقد حالا کار ندارم به رابطه کاملت فقط حداقل جلوگیری کن که جلو بقیه مشکلات ...

مراقب بودیم کلا زیاد همو نمیبینیم اما اصلاا سابقه نداشته پریودم دوهفته عقب بیفته واسه همین ترسیدم 😔

مراقب بودیم کلا زیاد همو نمیبینیم اما اصلاا سابقه نداشته پریودم دوهفته عقب بیفته واسه همین ترسیدم 😔

درکت میکنم خونسردیتو حفظ کن. فردا بازم بی بی بزن 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ممکنه بیبی چک نشون نده

عزیزم تو امضات زدی اگ سوال راجع ب تنبلی دارین بپرسیم‌منظورتون تنبلی تخمدانه دیگ‌میشه دوسه تا سوال بپرسم اخه ابجیم میگ‌ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی ک عقب انداختی 

درکت میکنم خونسردیتو حفظ کن. فردا بازم بی بی بزن 

اوهوم دارم نانزدمو راضی میکنم بره بیبی بخره! اون عیین خیالش نیس ک هیچ خوشحالم هست من از استرس دارم میمیرم 

اوهوم دارم نانزدمو راضی میکنم بره بیبی بخره! اون عیین خیالش نیس ک هیچ خوشحالم هست من از استرس دارم م ...

چندوقته عقدی؟خونه داری؟

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره عزیزم بپرس

من توی یکسال گذشته دوسه بار سونو تخمدان دادم دوبار زده بود تخمدان هام حاوی فولیکول های متعدد بین دوتا چهار میلی متره اخرین باری ک سونو دادم یعنی حدودا دوماه قبل زده بود فولیکول غالب ۱۷ میلی متر 

من تنبلی دارم؟ یک دکترم گفت اره اون یکی گفت‌نه اصلا سالمی!