2777
2789
عنوان

ممکنه ادم باردارباشه ولی...

180 بازدید | 26 پست

علاوه بر نداشتنِ علائم بارداری علائم پریود وهم نداشته باشه؟

علائم بارداری که هیچی

ولی از پریودمم اصن انگارنه انگار!

امروز موئدم بود

حالاشایدتاصبح بشم ولی اصن نه دردی نه ترشحی هیچی

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

بله ممکنه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین الان من ده هفتم ولی یه بارم نه از غذایی بدم اومده نه عق زدم نه حالم بد شده تازه یه هفتس سین ...

اولین پریودی که تو بارداریتون بود چطوری بودش؟

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
اره همین الان من ده هفتم ولی یه بارم نه از غذایی بدم اومده نه عق زدم نه حالم بد شده تازه یه هفتس سین ...

وای که چ خوشبختی تو دختر! من نابود شدم از عق زدن و استفر.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ هیچی غذاهم‌نمیتونم بخورم🤦🏻‍♀️🥲🥲🥲

اره منم همینجوری بودم کلا یه ماه به بعد علائم بارداری معلوم میشه 

یه هفته بعد تاریخم بی بی چک زدم فهمیدم باردارم

رفتم سونو گفت 6هفتته

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
اره منم همینجوری بودم کلا یه ماه به بعد علائم بارداری معلوم میشه  یه هفته بعد تاریخم بی بی چک ...

قبلش بی بی میزدی منفی میشد یا نه؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
اولین پریودی که تو بارداریتون بود چطوری بودش؟

بی بی بزن امروز؟؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم