منم هیچ علایمی ندارم.نه از پری ن بارداری.ماههای قبل سینه درد میگرفتم قبل پری ک اونم الان ندارم!!!
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
بعد یه شب بی بی چک زدم یهذخط پررنگ یدونه کم رنگ افتاد فهمیدم حاملم
اول صبح یدونه دیگه زدم دیدم دوتاش پررررنگه
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نزدم تا یه هفته از تاریخم گذشت پریود نشدم بعد یه شب بی بی چک زدم یهذخط پررنگ یدونه کم رن ...
بنظرت یه روزازپری بگذره بی بی بزنم نشون میده یا صبرکنم هنو؟
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
بنظرت یه روزازپری بگذره بی بی بزنم نشون میده یا صبرکنم هنو؟
بستگی به زمان اقدامت داره
ولی بنظرم یه هفته صبر کن چون معلوم نمیشه یهو منفی میشه اعصابت خورد میشه بعد یهو میزنی مثبت میشه
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
بستگی به زمان اقدامت داره ولی بنظرم یه هفته صبر کن چون معلوم نمیشه یهو منفی میشه اعصابت خورد ...
اره راست میگی باشه.مرسی
سلام.امروز میشه ۴روز که ازموئدم گذشته من پریودام خیلی منظمه اگرهم یه وقت دقیقِ دقیق نباشه یه روز جل ...
من امروز یه روز گذشته از موعدم بی بی زدم منفی شد.ولی تو الان میتونی بزنی انشالا مثبته گلم مال شما