2777
2789

سلام دوستان میخواستم بدونم کسی پیامبران زایمان کرده .

واینکه ان آی سی یو داره ؟؟ چون دوقلو باردارم برا احتیاط میپرسم دکترم اونجا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونا نمیگن که بیمارستانمون خوب نیست

خب فقط بگو بیمارستان تون ان آی سی یو داره یانه والا من هربیمارستانی خواستم برم زنگ زدم بیمارستان اطلاعات درست دادن بهم حالا یک زنگ بزنن ضرر که نمی کنی

❤️
خب فقط بگو بیمارستان تون ان آی سی یو داره یانه والا من هربیمارستانی خواستم برم زنگ زدم بیمارستان اطل ...

اره برا ان آی سی یو زنگ میزنم 

اخه خونم کرجه گفت اگر اورژانسی شدی برو بیمارستان کمالی چون تنها بیمارستان کرجه که ان آی سی سو داره ولی بیمارستان خوبی نیست زن داداشم اونجا زایید پدرشو درآوردن

اره برا ان آی سی یو زنگ میزنم  اخه خونم کرجه گفت اگر اورژانسی شدی برو بیمارستان کمالی چون تنها ...

ممنون ولی من مجردم برای شما گفتم که زنگ‌بزنی بیمارستان 

من هربیمارستانی برای هرمشکلی رفتم قبلش زنگ زدم اطلاعات درست گرفتم شماهم فردا زنگ بزن انشاالله جواب درست بگیری

❤️