2777
2789

سلام دوستان

شوهرم شغلشو ازدست داده

ومجدد شغل جدید شروع کرده باسختی و بی پولی...

حالانمیخام مث گذشته باشه میخام هرچی خرج میکنه بگه خانم اینقدفلان جاخرج شداینقد فلان جا.تا من بدونم پولی ک قراره دربیاد کجاخرج میشه.خودش ک گفته هرچی کارکنم میزنم ب حساب خودت.

الان 2ماهه کلا خرج خونه هم بامنه یعنی منم یه چندرغارماهانه پول درمیارم.خودمونوجموجورمیکنیم.

این شغلشم باکمک من شروع کرده.

میشه راهکاربدین.نمیخام دلخوری و ناراحتی پیش بیادوحس بدی بهش دست بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کارتمو فعلا دستش دادم

خب برات که اس ام اس میاد میفهمی چقدر خرج کرده دیگه بعدم غیر مستقیم بپرس ببینی چی خریده مثلا من دو روز شوهرم هفت تومن صبح که میرفت از کارتم میکشید فرداش بهش گفتم برات نون بذارم ببری سرکار گفت چرا گفتم اخه دیدم هر روز خرید میکنی صبحا گفتم شاید بیسکوییت میخری مریض نشی هر روز بیسکوییت بعد خودش گفت ها اون 7 تومنا رو میگی بیسکوییت نخریدم قهوه میخریدم 

خب برات که اس ام اس میاد میفهمی چقدر خرج کرده دیگه بعدم غیر مستقیم بپرس ببینی چی خریده مثلا من دو رو ...

چ خوب.مشکل من اینه ک  شوهرشهردیگس شغلش.قراره خونه روهم ببریم ولی قرضاروباید صاف کنیم.البته یه هفته کمتره ک رفته منم بودم باهاش برگشتم خونم.چون سرکارمیرم.مگرهمیجورغیرمستقیم ازش بپرسم.بدبختی زیادبلدنیستم.یهو قاطی میکنم😕😐

چ خوب.مشکل من اینه ک  شوهرشهردیگس شغلش.قراره خونه روهم ببریم ولی قرضاروباید صاف کنیم.البته یه ه ...

حالا ایشالا پیش هم باشید بهتر میتونی حرف بزنی باهاش ولی سعی کن غیر مستقیم بفهمی چون مردا حس کنن میخوای چکشون کنی یا سین جیم کنی یه ادامس هم که بخره بهت نمیگه