2777
2789
عنوان

با بچه لجباز چیکار کنم

190 بازدید | 34 پست

کسی هس لطفا بیاد جواب بده منو راهنمایی کنید مشاوری چیزی میدونید بگید من چیکار کنم ی دختر۴ساله دارم خیلی لجبازه اصلا ب حرفم گوش نمیده مثلا میریم خونه کسی اونجا هرچی میگم انگار با دیوارم پیش دیگران خجالت میکشم هیچی براش کم نذاشتم نمیدونم چرا اصلا ب حرفم گوش نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سن لجبازیه کشش نده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بھترین راہ مشاور

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

با صحبت کردن

دختر که راحت تره

من پسر برادرشوهرم ۴ سالشه خیلی غد و لجبازه

ولی برادرشوهرم میگه اشکان بیا بریم تو اتاق و میره باهاش اروم صحبت میکنه و اونم درست میشه

شمام یه چن تا چیز بخر نگه دار تو خونه... صحبت کن باهاش . و هربار که به حرفت گوش کرد یه جایزه بهش بده تا تشویق بشه و دوباره انجام بده

پسر منم ۴سالشه ، مثلا چه کارهایی میکنه؟

ب حرفم گوش نمیده الان تو کوچه بود بازی میکرد رفته حیاط یکی از همسایمون هر چقد زبون ریختم بیا بریم خونمون اصلا انگار ن انگار راحت ۲۰دقه منو جلو  در همسایع علاف کرد 

تو سن لجبازیه کشش نده

همه بچه ها اینجوری نیستن بخدا اصلا ی بچه لجبازیه ک هیچ جوره قانع نمیشه با هیچ چیزی نمیشع قانعش کرد فرض مثال خونه کسی هستیم هرچقد بگی فلان کارو نکن میبرمت پارک اصلا انگار ن انکار