الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد بهش گیر نده.هرچی بیشتر بگی ،بیشتر لج می کنه.فقط تنها راهش محبت.پسر من که این طوریه
اخه تو خونه ب حرفم گوش میده همین ک پاموتو میذاریم بیرون دیگه منو فراموش میکنه انگار ن انگار ک ادمممن ن از من ترس داره ن باباش مثلا میره یکاری میکنه هر چی میگم ک ب زبون بگیرمش میبینم ن دیگه دلش داد زدن و دعوا کردن میخواد روانیم میکنه
اخه تو خونه ب حرفم گوش میده همین ک پاموتو میذاریم بیرون دیگه منو فراموش میکنه انگار ن انگار ک ادممم ...
پسر منم همین طوری بود.یکبار اونقدر اذیت کرد ولجبازی کرد که شبانه ساعت ده از خونه مادرشوهرم برگشتیم خونه.شوهرم بهش گفت دیگه هیچ وقت هیچ جا نمی بریمت تا درست بشی.وواقعا تا مدتی نبردیمش.بعد کم کم بهترشد.الانم بعضی وقتا لجبازی می کنه.دیگه باهاش کل کل نمی کنم.فقط بهش می گم اگه بازهم این کارو بکنی این چیز برات نمی خرم.یا دیگه خونه اقاجون یا مادربزرگت نمی برمت.
بچه همسایمون از جلو درشون پایین تر اومدنی میگه تز مامانم اجازه بگیرم بیام...واویلا دخترمن اجازه ک نمیگیره هیچ من نرو گفتنیم بدتر میره اعصاب نذاشته برام هر روز میگم دیگه امروز داد نمیکشم امروز ال میکنم بل میکنم میبینم ن دیگه نمیشه
بچه همسایمون از جلو درشون پایین تر اومدنی میگه تز مامانم اجازه بگیرم بیام...واویلا دخترمن اجازه ک نم ...
عزیز منم سه تا بچه کوچیک دارم میدونم چی میگی سخته لجبازی میکنن ولی دیگه نمیشه همیشه هم با بچه مخالفت کرد تو این سن منم یه پسر نزدیک چهار ساله دارم پیرمو در اورده هر روز به خودم نفرین میکنم چرا مواظب نبودم بخدا بدتر از من نیستی این روزا میگذره ولی اگر به بچت آسیب بزنی یه عمر باید بسوزی من خودم بیخیالم ولی همسرم مثل شما عصبی میشه و داد میزنه و یکی میزنه بهش ولی همش بهش میگم نکن ولی نمیتونه عصبیه😔