خوبی؟ من رفتم دکتر دیروز. نامه داده برا شنبه برم زایشگاه معاینه بشم.برا زایمان طبیعی. الان که ۲ س ...
سلام عزیزم خوبم بسلامتی. من بتامتازون زدم 2 روز حالم بد بود فردا میرم سونو. من دوسانت بودم سرم فشار زدن بهم و یه سره معاینه. فکر نکنم با معاینه باز شه مگه اینکه با دستشون فشار بیارن. ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی هر مدل ک خیرش برات بیشتره. سوره انشقاق رو ببند ب باروت درد رو کم تر کنه. سوره عصر هم زیاد بخون
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
سنو برا چی؟ چرا برا من سنو نداد عایا؟ اخرین سنوم ۳۳ هفته و۵روز بود رفتم😕 من دکتر گفت اویدورالم ب ...
من آخرین سونو رو 27 هفته رفتم حتما دکترت لازم ندونسته میدونی دکترها طبق اصول خودشو سونو میدن سخت نگیر من اولی چون خطر زایمان زود رس داشتم همش سونو بودم . این یکی برای وزن بچه است 37 هفته میرم دعا کن عین اولی 38 هفته منم زایمان کنم تو میری برای زایمان دعات میگیره خسته شدم.
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
انشاالله که سر وقت راحت زایمان میکنی.اولی سختتره این دیگه راحتتری.سختتم بود اپیدورال کن
ان شاء الله هر دو راحت شیم بسلامتی بچه ها مون سالم باشن
انشاالله، انشاالله. انشاللههههههه😍😅 من دیه نفسم بالا نمیاد خیلی خسته شدم بخدا
روزایی ک بیاد هم سختی های خودشو داره ولی دلت براش تنگ میشه برای وقتی ک تو دلت بود