2777
2789

لطفا اگه میشه براسلامتی وبموقع دنیا اومدن تودلیم ی صلوات بفرستین یادعاکنین😔🙏🌹

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی مبارکه

سلامت باشید ممنونم💝

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اخه می ترسم به موقع عمل نکنه بدتر حین زایمان اسهال بگیرم!!

خخخخ.منم داشتم به همین فک میکردم.دختر عمم از هفته قبلش میخورد روزی دوتا لیوان از هر کدوم.دو روز اخرم توشون گلاب میریخت.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مدفع نکردی حین انقباضات و درد؟ راستش من خیلی می ترسم

نه. تنقیه تو بیمارستان انجام دادن برام روده هام پاکسازی شد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
حین زایمان درد و دفع داشتی؟ رو تختی خالی شد؟ حین زایمان دیگه (ببخشید) مدفوع نکردی؟

نه من متاسفانه اورژانسی سزارین شدم ولی روده هام کامل با کرچک پاک شده بود توی خونه قبلش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نترس عزیزم ان شالله به سلامتی زایمان کنی منم زایمانم نزدیگه 38 هفته ام

من شنبه باید برم میشم ۳۷

اسسسسترس داره خفم میکنه.

البته ۲سانت بازم🙁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

برای من اثری نداشت جز بالاآوردن و اسهال

شیاف مغربیم همینطور....

هرکار میکنی زعفروت و گلاب نخور ک فقط دردت میاد ولی باز نمیشی.....

من خوردم و ۳ روز قشنگگگگگگگ درد کشیدم ولی یکسانت بودم

میگم درد یعنی فاصله انقباضام ۳ دقیقه ای شده بود و من همچنان یک سانت

من پیاده روی و دوش آب گرم و چهاردستو پا و .... رفتم و اینا باعث شده بود سر بچه بیاد پایین و همین باعث شد روند زایمانم با یه آمپول فشار سریع پیش بره

صبح موقع اذون بیمارستان بودم ۲ ساعت بعدش بستری شدم موقع اذان ظهر پسرم بغلم بود

دکترم میگفت تو تا شبم زایمان نمیکنی چون یک سانت بودم 

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
ببخشید تنقیه چیه؟

والا دقیق یادم نیست یه لوله نازک و مرطوب بود وارد روده میکنن از طریق مقعد بعد احتیاج پیدا میکنی به توالت میری تخلیه میشع😂😐اینکارو کردن باهام 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من رفتم درد داشتم خفیف 2 سانت بود بستری شدم 5 ساعت بعدش دنیا اومد دومی. اصلا خبری نیست 

خوبی؟

من رفتم دکتر دیروز.

نامه داده برا شنبه برم زایشگاه معاینه بشم.برا زایمان طبیعی.

الان که ۲ سانتم.

اگر پیشرفت کرده باشه یا اونجا کرد بزام.

اگر نه دهم برم سز.

با معاینه باز میشه؟

شکمم هم اینقدر اومده پایین میشینم سنگینی شکمم میوفته روی رونام.سختمه😅

خوبه برا منم انجام بدن

آره درد نداره بهیار کرد این کارو