2777
2789
عنوان

یا امام حسین خودت امید هیچ زنی رو ناامید نکن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست
انشالله دامنت سبز بشه.من چی بگم خواهری که چهارده ساله منتظر بچه م💔

الهی بمیرم خیلی سخته مگه نه 

خدا به صبرت نگاه کنه و هرچه زودتر باردار بشی

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
من یکم شکم دارم ولی اضافه وزن نه تازه کمبود وزنم دارم  ایشالله هرچه زودتر بارداری  بازم ...

ممنون عزیزم

ایشالا شمام باردار بشی بسلامتی،

برام دعا کن، اگه باردار شدی بیا خبرشو اینجا بگو خوشحال بشم.

خدایا ناامیدم نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ایشالا شمام باردار بشی بسلامتی، برام دعا کن، اگه باردار شدی بیا خبرشو اینجا بگو خوشحال ...

انشالله خدا از دل پاکت بشنوه 

ممنون 

چشم حتما البته امیدی ندارم حالا حالا بشه😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
به شهید سید رضا حسینی متوسل شو ایشون خیلی مستجاب‌الدعوه هستن براشون صلوات بفرست حتما حاجت روا میشی

ینی چجوری اداب خاصی داره؟

توکل بخدا منم تنبلی داشتم هفت سال طول کشید 

خدا کمکمون کنه بخدا منکه میترسم😔

خیلی ممنونم گلم انشالله🌹

مشکلتون چیه عزیز البته اگه ناراحت نمیشید بگید

آی وی اف نکردید؟

مرکز ناباروری نرفتید

بخدا اگه سختتونه نمیخواد بگیدمن چون خودم ممکنه تو این راه بیفتم و اینجوری پیش بیاد میپرسم

انشالله خدا از دل پاکت بشنوه  ممنون  چشم حتما البته امیدی ندارم حالا حالا بشه😔

ناامید نباش عزیزم، من نذر حضرت علی اصغر کردم، برا شمام دعا میکنم، ایشاله هردومون حاجت روا بشیم.

خدایا ناامیدم نکن.
ناامید نباش عزیزم، من نذر حضرت علی اصغر کردم، برا شمام دعا میکنم، ایشاله هردومون حاجت روا بشیم.

انشالله مرسی 😔⁦♥️⁩