2777
2789
عنوان

یا امام حسین خودت امید هیچ زنی رو ناامید نکن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چی بگم سه تا سقط داشتم پنج ساله منتطر 

تو رو خدا خواهرا برا همه منتظرا و مننننم دعا کنید 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مشکلتون چیه عزیز البته اگه ناراحت نمیشید بگید آی وی اف نکردید؟ مرکز ناباروری نرفتید بخدا اگه سختت ...

کردیم نشد.مرکز ناباروری رفتیم فعلا که خدا نخواسته بشه هردومون ضعیف هستیم متاسفانه.

کردیم نشد.مرکز ناباروری رفتیم فعلا که خدا نخواسته بشه هردومون ضعیف هستیم متاسفانه.

شماهم تنبلی داری؟

انشالله به حق آبروی فاطمه خدا نعمت مادر شدنو بهتون میده

بعدش به همه منتظرا 

آخرشم به من

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
الهی آمین انشالله گلم🌹 آره تنبلی دارم شوهرمم ضعیفه

پس منم باید برا هرچیزی خودمو آماده کنم البته سنم کمه ولی خوب اینجور که شما میگید شماهم نوزده سالتون بوده که شروع به اقدام کردید

من خیلی میترسم توروخدا هرجا دلتون شکست دعام کنید من مثل شما محکم و قوی نیستم 

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍