2777
2789
عنوان

یا امام حسین خودت امید هیچ زنی رو ناامید نکن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست
شوهرم آز داد مشکلی نداره، لتروزول، فولیک اسید، فرتیل وومن، اووابوست، و خیلی چیزای دیگه، نه  آی ...

خوب چرا آمپول رو‌امتحان نمیکنی

تخمک نداری؟یا سایزشون نرمال نمیشع؟یا آزاد نمیشه

سونو‌دادی؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات حفظش کنه، واسه منم دعا کنین.

عزیزم اگر بدونی چقدر سختی کشیدم فقط خدا میدونه 💔💔💔💔هزارتا دکتر رفتم🤕دوست و دشمن بم دکتر معرفی میکرد و تو صورتم میخندیدند بم که نازام 😔چقدر فشار و استرس کشیدم ولی ناامید نبودم به خدا می گفتم برای تو که کاری نداره ...اونجایی که اصلا انتظارش نداشتم دستمون گرفت و برام معجزه کرد

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
خوب چرا آمپول رو‌امتحان نمیکنی تخمک نداری؟یا سایزشون نرمال نمیشع؟یا آزاد نمیشه سونو‌دادی؟

انقده hcg زدم که دیگه رحمم مقاوم شده به امپول.

تنبلی دارم، فولیکول خوب دارم ولی تخمک گذاری نه.

خدایا ناامیدم نکن.
انقده hcg زدم که دیگه رحمم مقاوم شده به امپول. تنبلی دارم، فولیکول خوب دارم ولی تخمک گذاری نه.

منم دقیقا مثل شمام ولی خوب فقط متفورمین میخورم و پروژسترون تازه اول راهم😔۶ماهه اقدامم

ژل رویال مصرف کردی؟میگند خوبه منم دارم مصرف میکنم

انشالله بارداری هردومون

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزم اگر بدونی چقدر سختی کشیدم فقط خدا میدونه 💔💔💔💔هزارتا دکتر رفتم🤕دوست و دشمن بم دکتر معرفی م ...

الهی بگردم خدا حفظش کنه دختر گلتو

التماس دعا

بازم شکر که خدا جواب سختی هایی که کشیدیو داد

خوش به حالت، توروخدا از ته دل برام دعا کن.

چشم عزیزم اینارو گفتم نا امید نشی خدا خیلی بزرگه 🙏😚🙏

۳۳ سالمه، هرماه میگم این سری دیگه میشم، باز پریود میشمو ...😔😔😔

نا امید نباش عزیز خدا به ماهم نگاه میکنه

من پریودم کاملا نامنظمه شما اگه منظمه امید داشته باش

منم دقیقا مثل شمام ولی خوب فقط متفورمین میخورم و پروژسترون تازه اول راهم😔۶ماهه اقدامم ژل رویال مصر ...

بعد از سقطم ۳ماه متفورمین هم خوردم،با اون داروها،

گمونم به خاطر داشتن شکمه، شما شکم داری؟

دکتر میگفت هرچی وزن کم کنی بهتره، من دوماه بکوب ورزش کردم ۲کیلو کم کردم ولی نشدم،

نه ژل رویال استفاده نمی کنم،  بخدا دیگه از دارو خسته شدم، شوهرم میگه اگه شهریور نشدی باز بریم دکتر.

خدایا ناامیدم نکن.
بعد از سقطم ۳ماه متفورمین هم خوردم،با اون داروها، گمونم به خاطر داشتن شکمه، شما شکم داری؟ دکتر میگ ...

من یکم شکم دارم ولی اضافه وزن نه تازه کمبود وزنم دارم 

ایشالله هرچه زودتر بارداری 

بازم شکر کن یه بچه داری

الهی بگردم خدا حفظش کنه دختر گلتو التماس دعا بازم شکر که خدا جواب سختی هایی که کشیدیو داد

فدات شم عزیزم 😚 زنده باشید گلم خدا حافظ همه بچه‌ها باشه انشاالله عاقبت بخیر باشید ❤