2777
2789
عنوان

marzi و پاپسیکل 🍢

| مشاهده متن کامل بحث + 11341 بازدید | 158 پست
بله عزیزم رنگ خوراکی از لوازم قنادی بخرید و موقع بنماری به شکلات سفید اضافه کنید  مثلا رنگ قرم ...

مرسی عزیزم درست میکنم عکس میذارم ببینی 

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

فدات عزیزم  انشالله  قالب پاپسیکل نیاز دارید  اینایی که من دارم ساده هستند  ...

ممنونم 😊😊😍🌹💞

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم درست میکنم عکس میذارم ببینی 

فدات عزیزم 

فوق العاده راحته 

و اینکه دستت بازه هر کاریش بخوای میتونی بکنی و با تم تولد ست کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

قربانت  آره عزیزم ۳ هفته قطع کاربری بودم

مسخره س واقعا قطع کاربری باید خیلی های دیگه بشن تایپیک هات همه آموزنده س.من که خمیشه استفاده میکنم❤❤

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

مرضی جان بیزحمت طرزتهیه یه فلافل خوشمزه که طعم بیرونیارو بده بگو،هرمدل درست میکنم به خوشمزگی اونا نمیشه،یه تاپیک مسقطی داشتی این نشاسته که میخوادذرته؟؟رفتم بخرم چی بگم نشاسته ذرت؟؟

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
مسخره س واقعا قطع کاربری باید خیلی های دیگه بشن تایپیک هات همه آموزنده س.من که خمیشه استفاده میکنم❤❤

قربانت عزیزم

من اینجا پاچه مالی کسی رو نمیکنم 

الکی قربون صدقه کسی نمیرم 

اینه که تا حرف حق میزنم برچسب سیاسی میخورم و بسته میشم😁

عب نداره عزیزم افتخاریه برام که به دلیل زدن حرف حق و حساب بارها قطع شدم 🤗

تا باشه از این قطع شدن ها😚

اون غربتی هایی که گزارش میزنن هم طفلیا چاره ای ندارن بالاخره آدم نون هر جا و هر کس رو میخوره باید عین سگ پاسبون واسش پارس کنه دیگه 

منم اگر نوچه کسی بودم تا یه تیکه استخون مینداخت جلوم تا ۲۴ ساعت ممتد پارس میکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرضی جان بیزحمت طرزتهیه یه فلافل خوشمزه که طعم بیرونیارو بده بگو،هرمدل درست میکنم به خوشمزگی اونا نم ...

عزیزم یه چیزی بگم؟

من تا حالا فلافل درست نکردم🤣🤣🤣

مامانم درست میکنه خیلی خوب

اما ما طرفدارش نیستیم 

اوایل عروسیم یکی دوبار همسرم درست کرد خیلی خوب نشد اینه که بوسیدیم گذاشتیمش کنار🤣🤣🤣

هر نشاسته ای باشه میشه عزیزم 

من معمولا نشاسته گندم استفاده میکنم که مادرم درست میکنه واسم 

نشاسته ذرت هم عالیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پاپسیکل  به زبان انگلیسی میشه بستنی یخی  این که بیشتر شبیه کیک بستنی بود  🥴

والا بانو ما هم خط همون اول عرض کردیم این یک نوع کیک بستنی هست 

معنی زبان انگلیسیش رو هم میدونیم😁

بهرحال سپاس از شما بزرگوار 

papsicle یا پاپسیکل نوعی بستنی است ، اما ترکیبی از خامه ، شکلات و کیک است که برای هدایا و روزهای خاص مانند روز ولنتاین ، سالگرد ازدواج یا هدیه کریسمس استفاده می شود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عالی بود مرضی جون ممنون ❤️❤️❤️❤️🥰🥰😍😍😘😘😘😘 لطف کن هروقت تونستی پنیرپیتزارم بهمون آموزش ب ...

فدات عزیزدلم 

چشم هر موقع درست کردم حتما عکس میگیرم و تاپیک میزنم 

وقت نکردم درست کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35