2777
2789
عنوان

marzi و پاپسیکل 🍢

11319 بازدید | 158 پست

سلام دخترا 🙋🏻‍♀️

با شما هستم با آموزش پاپسیکل که یک نوع کیک بستنی هست😚

اول از همه یه نوع کیک بپزید و چند تکه اش رو با دست خرد و پودرش کنید ترجیحا کیک شکلاتی باشه👇🏻(میتونید از کیک های بازاری هم استفاده کنید اما من خودم درست میکنم)

بعد مقداری شکلات تلخ و شکلات شیری رو بن ماری کنید👇🏻

بعد قالب های پاپسیکل رو به ۲ نوع شکلات تون آغشته با دست یا برس به کف و دیواره ها به صورت یک لایه نسبتا ضخیم بمالید و چوب بستنی رو از محل مورد نظر قالب رد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه توی فریزر بذارید👇🏻

تا اون توی فریزره کیک وسطش رو آماده کنید به این ترتیب که کیک هایی که پودر کردید رو با مقداری خامه صبحانه و مقداری از شکلات های بن ماری شده و کمی پودر مغزیجات خوب قاطی کنید تا به صورت یه خمیر لطیف در بیاد بعد قالب رو فریزر در بیارید چوب بستنی های رو خارج کنید و داخلش رو با مایه کیک پر کنید و دوباره چوب رو سر جاش قرار بدید و باز ۱۰ دقیقه بذارید فریزر👇🏻

بعد از ۱۰ دقیقه سطح رویی کیک ها رو بای شکلات آب شده بپوشونید و باز ۱۰ دقیقه توی فریزر بذارید👇🏻

👇🏻👇🏻👇🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بعد از ۱۰ دقیقهء نهایی آروم و با احتیاط پاپسیکل ها رو از قالب خارج کنید و هر مدل که دوست داشتید تزیین کنید

پاپسیکل ها رو تا یکی دو ساعت توس یخچال بذارید و بعدش آماده سرو هستند🤗

نوش جان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍😍😍😍😍

عاشق پاپسیکلزم😋😋😋

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ولی پاپسیکل بستنی یخی هست انگار.

نه جونم 

اون بستنی یخی هست 

پاپسیکل یه نوع کیک هست که به صورت بستنی چوبی درست میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به به😍😍😍😍 من عاشق پاپسیکل های رنگی هستم

😍😍😍😍

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
نه جونم  اون بستنی یخی هست  پاپسیکل یه نوع کیک هست که به صورت بستنی چوبی درست میشه

حالا یه سرچی بکن توی نت. بستنی میوه ای یخی رو میگن پاپسکل. منم برم سرچ کنم ببینم نظر کدوممون درسته

سأظل (صاحبك) للأبد سواءً بالصاد أو بدونه
حالا یه سرچی بکن توی نت. بستنی میوه ای یخی رو میگن پاپسکل. منم برم سرچ کنم ببینم نظر کدوممون درسته

papsicle یا پاپسیکل نوعی بستنی است ، اما ترکیبی از خامه ، شکلات و کیک است که برای هدایا و روزهای خاص مانند روز ولنتاین ، سالگرد ازدواج یا هدیه کریسمس استفاده می شود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ممکنه روش بن ماری کردن شکلات رو بگی طوری که موقع خوردن سفت نباشه ممنونم عزیزم

عزیزم منظور از بن ماری حرارت غیر مستقیمه 

شکلات اگر حرارت مستقیم بگیره خشک میشه و میسوزه 

اما تو بن ماری آب میشه و به محض سرد شدن دوباره اون حالت اولیه خودش رو میگیره 

یه قابلمه آب بذارید روی حرارت جوش بیاد بعد یه کاسه بلور یا استیل رو بذارید در قابلمه جوری که کف کاسه داخل آب جوش نره و فقط با بخار برخورد داشته باشه بعد شکلات رو داخل کاسه بریزید و مرتب هم بزنید تا آب بشه وقتی آب شد کاسه رو از روی بخار بردارید 

میتونید به شکلات در حال ذوب شدن اندازه یه نخود کره هم اضافه کنید حالش رو بهتر میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منظور از بن ماری حرارت غیر مستقیمه  شکلات اگر حرارت مستقیم بگیره خشک میشه و میسوزه  ...

ممنون میشه همیشه با حوصله جواب سوالم رو دادید 

فقط یه مقدار کره رو به چند گرم  شکلات تخته  اضافه کنم ممنونم

متفاوت بودن جسارت میخواهد