2777
2789
عنوان

🎀روزانه چند لیوان آب مینوشید؟🎀

1681 بازدید | 19 پست

در روز چند لیوان آب مینوشید؟

آیا میدونید اغلب مشکلاتی که در بدن بوجود میاد میتونه بعلت کم آبی باشه؟

این روزا آرایش و میکاپ های سنگین جای خودش رو به مراقبت ها و رسیدگی به پوست داده

برای هر مشکل پوستی راه و درمانی وجود داره که بسته به اراده و نوع پوست شخص درصد جوابدهی مختلف هست

اما جالبه که بدونید روزانه با نوشیدن ۸ الی ۱۲لیوان آب خودتون رو از خیلی از درمان ها بی نیاز میکنید

۱. نوشیدن آب برای حفظ رطوبت پوست و رساندن ریزمغذیهای ضروری به سلولهای پوستی مهم است. نوشیدن آب باعث افزایش انعطافپذیری پوست میشود و علائم پیری پوست مانند چین وچروک یا خطوط مشهود روی پوست را کاهش میدهد.

۲. آب جایگزین مناسبی برای درمانهای ضدپیری گرانقیمت پوست است. نوشیدن حداقل ۸ تا ۱۰ لیوان آب در طول روز با حفظ تعادل رطوبت پوست باعث پیشگیری از ایجاد خطوط عمیق در قسمتهای نازک و حساس پوست صورت مانند زیر چشمها، پیشانی و خط خنده میشود.

۳. اگر همه افراد عادت کنند روزانه حداقل ۸ لیوان آب ساده بنوشند، میتوانند خطر ابتلا به بعضی اختلالهای پوستی مانند اگزما و چینوچروک را هم در خود کاهش دهند.

۴. نوشیدن روزانه حداقل 8 لیوان آب ساده به بهبود عملکرد سیستم گوارشی و دفع سموم از بدن کمک میکند. این کار درنهایت باعث افزایش درخشش و لطافت پوست میشود و احتمال ابتلا به آکنه های پوستی را هم کاهش میدهد.

*فواید نوشیدن آب برای مو:

۱. نوشیدن آب کافی در طول روز باعث بهبود جریان خون و افزایش اکسیژنرسانی به سلولهای پوستی کف سر میشود و به این ترتیب، احتمال افزایش ریزش مو یا ریزش موهای غیرمنتظره را کاهش میدهد.

۲. نوشیدن آب کافی در طول روز، علاوه بر پیشگیری از خشکی پوست باعث پیشگیری از خشکی و شکنندگی موها نیز میشود.

۳. نوشیدن آب بهاندازه کافی در طول روز باعث پیشگیری از خشکی بیش از اندازه پوست کف سر و پوستهپوسته شدن آن میشود. درنتیجه، موها همیشه سرشار از پوسته هایی که شبیه شوره هستند، نخواهند بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع غذا خوردن وگرنه طی روز نمیخورم شایدم دوتا بعضی وقتا اونم نمیخوزم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هر وقت تشنه بشم

میوه هم میخورم

غذاهای آبدارم در وعده غذاییم هست

با نوشیدن آب به مقدار زیاد مخالفم

هر کسی بر حسب طبعش آب برش میداره و میخوره

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

بعضی روزها ده لیوان و بعضی روزها یادم میره سه چهار لیوان

ممنون آموزنده بود

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
آب به اندازه کافی باید مصرف بشه ، ۸ تا ۱۰ لیوان ممکنِ برای همه مناسب نباشه

آب زیادش اصلا خوب نیست مقدار ۸ تا ۱۲لیوان بسته ب کشش و بدن فرد هست اما برای کسی که از میوه های آبدار استفاده نمیکنه ۸ لیوان آب کاملا مناسبه 

آب زیادش اصلا خوب نیست مقدار ۸ تا ۱۲لیوان بسته ب کشش و بدن فرد هست اما برای کسی که از میوه های آبدار ...

بازم بستگی به طبع و مزاجشون داره 

تا جایی که شنیدم بهترین آزمایشی که نشون میده بدن ما نیاز به آب داره یانه تو خونه ، ادرارِ ، اگه رنگش پررنگ و تیره بود یعنی بدن نیاز به آب بیشتری داره ولی اگه شفاف و خیلی کمرنگ بود یعنی بدن آب کافی داره

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋